• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nişanlım dan ayrilmak istiyorum ama ayrılamıyorum tek çarem evden kaçmak yoksa eski erkek arkadaşımla yaşadığım herşeyi aileme anlatacak ve ortalık karışacak bu durumun düzelmesini istiyorum üstelik bana cinsel istismarda bulunuyor sürekli. Uzak kalsam küfrediyor bana beni tehdit ediyor aileme herşeyi söyleyeceğini kurtuluşum yok kaçmaktan başka inşallah bu durum düzelir

İnsanlara bir cevap vermek, bir beğeni yani herhangi bir karşılık nasıl bu kadar zor gelebiliyor ki.
Kötü bir şey yapmışım, demişim gibi sanki.
Hep garip buldum bu durumu, bulacağım da.
Zahmet oluyor resmen, zor geliyor.

2017 yıLında heRşey güzel olsun istiyorum...
Yaşadığım sıkıntılara asla isyan etmedim... Etmeyeceğim de, şeytanı sevindirmicem...
Allah'tan Rabbimden en büyük dileğim sağlık, huzur, sıcak bir yuva ve oğlumu okutmak onun Polis olacağını dünya gözüyle görmekk :dua:
Çok erken yaşta acıyı yaşadın sen annem, canım oğlum babanı kaybettin babasız kaldın...
Her ne kadar babandan nefret ettiysem de benimde içim yandı...
Şimdi sana hem annelik hemde babalık yapıyorum, ömür boyu kapı gibi arkandayım ne olursa olsun okuyup güzel yerlere gelmen için elimden ne gelirse yapıcam :cry:

2017 yıLında heRşey güzel olsun istiyorum...
Yaşadığım sıkıntılara asla isyan etmedim... Etmeyeceğim de, şeytanı sevindirmicem...
Allah'tan Rabbimden en büyük dileğim sağlık, huzur, sıcak bir yuva ve oğlumu okutmak onun Polis olacağını dünya gözüyle görmekk :dua:
Çok erken yaşta acıyı yaşadın sen annem, canım oğlum babanı kaybettin babasız kaldın...
Her ne kadar babandan nefret ettiysem de benimde içim yandı...
Şimdi sana hem annelik hemde babalık yapıyorum, ömür boyu kapı gibi arkandayım ne olursa olsun okuyup güzel yerlere gelmen için elimden ne gelirse yapıcam :cry:
Amin inşallah annelerin annesi ;)
Seviyorum sizi, paşayıda öp benim için.:KK36:

Back