Suan aklımdan aynen şu geçiyor....
Atkımı,eldivenimi alayım botumu giyip kafama kulaklığımı takıp çıkayım dışarı nereyemi gideyim CEHENNEMİN DİBİNE bıktım ulan hayat bıktım yeter ya yeteeeeeeer Kaçıp gidicem artık şu 4 duvar arasından kendimden gayrı onun bunun fikirleri ve yaftasıyla yaşamak çok b*ktan yeteeeer
çığlığı basıp herşeyi kırıp dökmek son parçayıda kendime batırıp gebermek istiyorum...
Hakikaten salak bazıları,kendilerini bilgisayar oyunlarıyla kıyaslatacak kadar küçülüyor.
Ailelerindeki cici kadıncıklardan öğrendikleri kadarıyla,kocalarının hobi olarak baktığı her olaya çemkirilir.Hem de eller belde,yatakla tehdit ederek.
Sonra da itina ile buraya tekrar dert konusu açar zavallılar,eşim benden soğudu,,,eve gelmiyor..
şu an aklımdan ne geçiyor.. son zamanlarda aklımdan hiç çıkmayan şey geçiyor yine Halepp ve ordaki vahşet çocuklar kadınlar acıları çaresizlikleri ve bizim çaresizliğimiz
Icimde sonsuz bi huzursuzluk var. Bu kadar borcumun olmasindan nefret ediyorum. Dunya ustume oturmus gibi hissediyorum. Nasil cikacagim bu isin icinden. Ne kadar cok koseye skismis gibiyim.
Ben sahteyim diye bağırıyor,acılardan acı beğenememiş abla
Bir de araya şu ikonu serpiştirince daha acınası olduğunu sanıyor ama ben o ikonu görünce kahkaha atmaktan alamıyorum kendimi.
Ezik.