Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne çok şeyler yazdım ben buraya...
Hamileydim ,korkuyordum,neler yaşadım neler neler...
Şimdi meleğim yanıbaşımda uyuyor.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşAllah çnkü bu mutluluğun tarifi yok.
Buzamana kadar kadın olmaktan nefret eden ben , iyiki kadın oldum da ,annelik hissini yaşayabildim diyorum..
Sana sonsuz şükürler olsun Allahım..
Herkesin evladını koru benimkinide.

mutsuzum çok hemde ben sewerek evlendım eşimi tanıdığım ılk gunden berı hep beraberız ıkı yıl beraber yaşadık sonrada ewlendık çok zor ewlendık babam ıstemedı çunku o bnden 8 yaş buyuk ve 16 yaşında kızı var ama ben ıstedım mutluyduk aslında yenı bır problem deıl bızımkısı önceden bukadar dokunmuyormus bana neden se son zamanlarda okadar cok koyuyorkı ıcım ıcımı yıyor yıprandım bıttım tukendım kocam benı sewıo ama eskısı gıbı deıl galıba bende eskısı gıbı sewmıyorum bugun ayrılsam 1 ay ağlar sonra hayatıma devam ederım ama bıtsın ıstemıyorum dedım ya zor ewlendık dıye degerlı bnm ıcın o zamanlar. herşeyıyle kabul ettım hep mutlu olmak ıstedım ve mutlu etmek ıcın elımden gelenı de yaptım fakat artık bazı şeylerını görmezden gelemıyorum cok sorumsuz okadar sorumsuz kı benı asla kaybetme korkusu yok hıc ıltıfat yok ufak hedıyeler ılgı yok. onceden bana dışarda dahı olsak sarılır öper elımı hıc bırakmazdı şimdı hıc bır şekılde elımı bıle tutmuyor sabahlara kadar tv seyredıor öğlen kalkıyor saat 3 te dukkanı açıyor ben sabah 7,30 kalkıorm akşam 7 ye kadar çalışıorm bırde kalkıp dukkana gıdıorm. ben kendımce ve etrafımdakı ınsanlara göre güzel ve bakımlıyım eğlencelı espırılıyımdır. herşeyı anlık yaşarım yarın ölmıyecegım ne malum dıye dusunurum hep. eşimde öle ama o artık benı umursamıyor kıskanmıyor sahıplenmıyor başka kadınların bendne farklı oldugunu dusunuyor süreklı kötu nıyetle bakamasa bıle süreklı hep başka kadınlara bakıyor süzmüyor ama mutlaka bakıor ve karsıdakı kadının da bakıslarını yakalıyor ben yanında olsam bıle bunu defalarca sölememe ragmen bana sen hastasın dıor ınkar edıor bazende kabul edıor. ama hıc kendını duzeltmıyor özur dılıor ama degısen bışe yok bıktım hayatımdan gıdıor bıktım işi varda yok,ılgısız sorumsuz daha yaşım 28 onunda 36. gerçekten sureklı canımı yakıor hakaret edıor. benı aptal yerıne koyuyor benm takıntılı hasta bır kıskanç oldugumu dusunuyor. hiç kendınde kusur bulmuyor hep kavgayı benm çıkardıgımı söyluyor ama öyle deıl ıste bana sureklı sebebp çıkartıyor görmezden gelemıyorum zaten butun herşeyınle kabul etmısım senı bana karsı daha merhametlı kadrımı kıymetımı bılsın ıstıyorum ama yok yok yok.... benım dışardakı herhangı bır kadın dan neyım eksık bıktım ve gerçekten ne yapacağımı bılmıyorum...

Artık konuşurken, bir şeylerken anlatırkenki heyecanlı, coşkulu, içten ses tonum olmuyor birkaç haftadır. Böyle oldukça çünkü; yakın arkadaşım olsun olmasın beni daha manipüle edilebilir, daha yönlendirelebilir olarak algıladıkları için ona göre davranıyorlardı. Fark etmediğimi zannediyorlardı ama feci kalbim kırılıyordu. Artık yapmıyorum, sanırım. Kalpten o anın duygusuna kapılıp anlatıp paylaşmak yerine; kafadan bir ton süzgeçten geçirtip öyle konuşmak zorunda bıraktığınız için teşekkür ederim.

Vay be eski esimle tekrar evlenme karari aldik. Ergenlerin gibiyim hic buyumeyecegim ben e artik bir daha bosanmayiz heralde. O degilde her seyi planlayan ablasi insallah bu sefer rahat verir. Yok bu sefer fevri hareket etmeyecegim. Sevgililik gibi degil bu, kafam bozuldu bosan olmamali. En azindan maddi olaylar sorun olmayacak adam beni geciyor, helal olsun vallahi ne inatci biriymis. Bol atraksiyonlu hayatimda huzuru bulmam gerek. Ah bu neyse cok sorun degil de asil diger konu ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…