• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazı insanlara haberi yokken onlar beni umursamazken ben sinir oluyorum yaptıkları bir davranıştan ötürü. Ve bu hassaslığımdan onlara göre ufak önemsememden nefret ediyorum.

kendine gelince Rabbena hep bana başkasının derdi olunca arayıp sormazsın.bu yüzden hiç dostun yok...o arkasından dedikodusunu yaptığın komşun var ya sıkı sıkı sarıl ona o da olmazsa yalnızlıktan öleceksinnnnn..........

Gerçekten çok mutlu olsam paylaşamıcam ya.. Coşkulu oldum mu tersine dönüyor işler.. İlla bir süre beklemem lazım sakin kalmak zorundayım oturana kadar.. Kendime de çok güzel nazar değdiriyorum. Zorundalıklardan hep nefret ettim.

Ne kadar salagim. Sen o kadar calis o kadar sey ezberle git sinava gir 90 alacagin sinavdan 78 al.hemde hayatimi belirleyecek olan sinav.cok kolay bir sinavdi.aptalin tekiyim nasil cozemedim o sorulari kendime inanamiyorum.ilk basta sinav vok kolay diyenlere kizmistim cunku puanimi hesaplayip dusuk oldugunu gorunce zor diye dusunmustum.sinavdan 6 gun sonra bugun donup baktim sinav sorularina.. sorular cok kolay benim cozebilecegim belki de o sinav ortaminda degilde evde cozsem cok yuksek puan alabilecegim sorular.. yazik bana. Hala inanamiyorum.benim icin cok onemliydi hayatimin merkezine oturtmustum bu sinavi lanet olsun bana yapamadim.simdi naparim bilmiyorum. Bidahaki sinav 2018 de ve o zaman benim bolumumde kim bilir 10 kisi alirlar.kim bilir 2018 de zor sorarlar.calismaya gucum yok calistim olmadi tekrar calisacak azim yok suan.napacagim bilmiyorum ozellerde cagirmiyor zaten universite desen ygs lys yapamam hazirlanamam..lise mezunu kaldir ortada bransimda var.hani herkesin kesin atanirsin dedigi branslardan. Yok atanamiyorum mutlumusunuz?
Neyse en zoru da onumu goremiyorum bir yol cizemiyorum kendime. Gelecegim belirsizlikten olusuyor bu yasta aklimdan gecenler,dusuncelerim sanki 40 yasinda biri gibii..
Cok dua etmistim herkesin duasini almistim yapabilecegime inanmistim ama olmadi iste.emekler bosa gitti komik bir puanla.
Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor icimden hayirlisi diyorum olmasi gereken buymus boyle olmus . Fakat ben ne yapacagim bilmiyorum.
Cok istedigim bir meslek daha var polislik kendimi bildim bileli istiyorum yapabilecegime inaniyorum ama yine emeklerim bosa giderse yine seçilmezsem diye sinavlarina mulakatlarina girmeye bile korkuyorum,hayal kirikligina ugrayacagim diye.belki de polislik benim hayatimin meslegi belki 7 ay sonra olacak olan polislik sinavini kazanacagim icin bu sinavi kazanmadim degil mi?olabilir neden olmasin.
Neyse kimse okumayacak zaten sadece yazip rahatlamak istedim eger bir gelisme olursa tekrar yazacagim.suanki karamsarligi daha once hic yasamamistim.. belki bir gun hayatim duzene girerse tekrar yazacagim ve bu yazdigimi okuyup gulumseyecegim.:)

Bir kişi ya.. Bir kişi istiyorum sadece, karşılıklı olarak doğru düzgün anlayalım birbirimizi, derinden, gerçekten, şüphe etmeden... Bu dünyada gerçekten yoldaş, dost olsun. Aşkla mı olur sadece dost mu olur farketmez.
25 yıldır umudumdan vazgeçmedim henüz...
Ya inancım o kişiyi bana getirir, ya da ben bir şekilde düşüncemdeki kadar büyük bir şey olmayacak diye kabul ederim bir noktada, göreceğim...

Back