• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Buyuyorum, olgunlasiyorum, pisiyorum..
Besikten mezara kadar bu boyle sanirim.
Simdi 30larimda 20li yaslarimi toy bulurken, 40larima geldigimde 30lar da ne cigmisim mi diyecegim? Hayat bir yolculuk.. Her gunun her anin anlami farkli..

Son düzenleme:
Üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan bir insan neden noktalama işaretlerini kullanmaz ? Bu çok basit Türkçe kuralına bile hakim değilken o konuma nasıl gelmiştir ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Serbetli tatli da istiyor canim. Eve gecerken alsam mi? Bu otobus niye bu kadar kalabalik? aksama film mi izlesem? Yarin uskudar'a mi gitsem? Kitaplarim kargoyla gelmis midir acaba? Onceliklle acim ama ben acc :( insan cantasina bir cubuk kraker atar mismo..

Dördüncü kediyi aldığım için çok pişmanın. Çok seviyorum ama çok pişmanım. Evimi temiz tutamıyorum, o geldiğinden beri yenmedik halı, sepet, koltuk kalmadı, kumun içine girip bütün kumları dışarı atıyor, yok yok evi bok götürüyor. Öte yandan çok da seviyorum ve suçluluk duyuyorum bunları yazarken. Çaresizce büyümesini ve sakinleşmesini bekliyorum, kısırlaştırıldıktan sonra umarım biraz yavaşlar.

Yoruldum artık hem de çok. Derdimi anlatacağım, beni anlayacak kimsem yok. Bunaldım. Boğulacak gibiyim. Bir gün huzurluysam, ümitkarsam diğer gün(ler) mutsuzum, umutsuzum..

Bir yandan ölmek istiyorum bir yandan da ölmeyi isteyecek kadar hayırlı bir kul olmadığımı bildiğim için ölmekten korkuyorum. (İntihar manasında değil sadece ölmeyi istiyorum)

Gerçekten artık yoruldum. Görünmeyen hapishanede, görünmeyen parmaklıklar arasında, görünmeyen kelepçelerle elim kolum bağlanmış gibi. Evin içinde kendine bile hayrı olmayan aciz bir insanım.

Neye niyet etsem hepsi bir iki dakikalık istek ve gayretten ibaret. Hiçbir şeyi adamakıllı sürdürme gayretinde bulunamıyorum o kadar istesem de, çabalasamda.

Belki burada birçok insana ümitlerini yitirmemeleri adına, isyan etmemeleri adına, pes etmemeleri adına birçok şey yazıyorum. Buna da gayret ediyorum. Doğru olanı da bu kaldıki ama bazen öyle bir boyuta geliyorumki bunları hayatıma uygulayacak gücü, kuvveti, gayreti kendimde göremiyorum..

Belki bir yarım saat sonra bu sıkıntılı halim gidecek, belki bu yazdıklarımdan dolayı pişman bile olacağım ama derdimi anlatacağım bir dostum olmadığı için buraya yazma gereği duyuyorum..

Allah herkesin sıkıntısını gidersin, hayırlı kapılar açsın hepimize ''Ya Fettah'' ismiyle..

''Ya Basıt'' ismiyle içimizi ferahlatsın..

(amin)

Biktim artik. 4 senemi yedin hala bi sonuca ulasamadim. 4 yil koskoca 4 yil. Bu kadar zamandir ayni sey icin cirpiniyorum. Hala sonuc yok. Sabrim tukenmeden bu ise son vermeliyim. Sabrim tukenmeden kazanmaliyim. Artik dayanamiyorum...

Back