Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklıyım ama adalet önünde haksız konumundayım maddi manevi zarara girdim evlendiğim Ada'm yüzünden tüm param da gitti allahım Hakkı'mı helal etmiyorum huzurumu kaybettiren bu Ada'm ve ailesine huzur nasip etme gerçeklerim ortaya çıkmasına yardım et ne olur
Her gün aynı şeyler okula git eve gel tek laf etme..okulda stres evde stres. İlgi yok sevgi yok. Boğuluyorum. Bn mutsuz olmak için evlenmemistim oysa..
Hah-haaay ne güzel kareleer..
Gözüm kara kalmadı yaraa oldum rengarengarenk!
Şarkısı yatağımda sabah işe gidip hazirlayacağim raporları planlarken beynimi altüst ediyor. Nereden takıldıysa.
Galiba yıl sonu iş yoğunluğundan ötürü kafayı yiyorum sayın seyirciler.
Sureklı evde oturmaktan aynı seylerı yapmaktan ınsanların ıkı yuzlulugunden bırbırlerıne hava atmalarından gıcıklık yapmalarından guvensızlıklerınden cokk sıkıldım...hersey para olmus bu dunyada para herseyın ustunu kapatıyor ..hey para sen nelere kadırsın...