• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

KK niye 4. yil icin puan vermiyor yaf? Gorunen o ki seneye 8 Kasim'da 45 puan alacakmisim ama suanki odul puanimla topladigimda 93 edecek. Kendimi sinif ikincisi olmus, birinciligi de 100 alan velede kaptirmis gibi hissediyorum . :KK12:

Kafamda olayları bir yerlere koyup oturtmam gerek. düşüncelerimi netleştirmem gerek. sanki bunu ömrümce yapamayacağım.
Belki de bi neden aramamalıyım. bu kadar düşünmemeliyim. biliyorum düşünmemeliyim. yapamıyorum.

Neden düşünüyorum?

Öyle çok şey var ki son bir sene içinde yasamadigim kotu olay kalmadı su an bile herşey çok boş geliyor bana baksan evliyim ama kalbim çok yaralı herşey bomboş geliyor bana bazen düşünüyorum acaba bn mi çok yanlış yapıyorum yada çok mu cahilim yada ruhum hala çocuk da oyuzden mi herşey çok ağır geliyor ama çocuk olduğumu düşünüyorum çünkü çoğu insanlar hep olgun olduğumu derler offff bilmiyorum siz siz olun hayatınızın keyfini çıkarın anın keyfini çıkar derler ya bir daha o anı belki de bir daha yaşayamam diye dusunmelisiniz ve kimse için üzülmeyin yemin ederim boş asla üzülmeyin degmiyo ve hep olumlu olun ıı geceler

Gece bitmeden ben unutmadan dileklerimi dileyim.
Astrologlar süper dolunay var dilek dileyin diyor..
Astroloji yalan dolan da olsa, olsun.. Akla düştüyse dilek o bir duadır zaten, güzeldir..
(Sağlık her daim öncelikli, saymıyorum)
İş iş iş.. Sağlam, mesleğim olacak son iş. Muhtaç olmamak.
Manevi huzur. Açarsak; aşk, gerçek sevgi, eş, son olacak kişi, belki söyleyeceğim birilerine "yok öyle şey yaa, toz pembe hayal, saçmalık bu" dedirtse de, inancım devam ettikçe varolacak duam; hayattaki dünyadaki gerçek anlamda ve "derin anlamda" diğer eşimi bulmak. O kadar olmazsa da nasip artık, kabullenmekte zorlanmam gibi, hayat bir mecburiyet derim hep bunu da ona dahil ederim. Bu açılımın içine bir dost da dahil olabilir. Sonra iyi niyetli insanlardan biraz serpiştirmeli çevreye.. İllaki insanlar olacaktır sonuçta. Bu konuda fazla yorgunum, ya da ben çok sert olacağım veya umursamaz. Hangisi doğruysa artık o olsun.
Maddi sorunların son bulması.
Bir de dünya barışı ve adalet diyerek bu gecelik bu kadar diyorum.

bu evde psikiyatrik hasta olacağım. az önce konuştuğum bi arkadaşım, 3 senedir hapis hayatı yaşıyorsun hatta onların bile başında seninki gibi 2 sayko gardiyan yoktur koğuş arkadaşlarıyla sosyalleşiyor, dışarı çıkıp spor yapıyordur dedi.

haklı...

Gece bitmeden ben unutmadan dileklerimi dileyim.
Astrologlar süper dolunay var dilek dileyin diyor..
Astroloji yalan dolan da olsa, olsun.. Akla düştüyse dilek o bir duadır zaten, güzeldir..
(Sağlık her daim öncelikli, saymıyorum)
İş iş iş.. Sağlam, mesleğim olacak son iş. Muhtaç olmamak.
Manevi huzur. Açarsak; aşk, gerçek sevgi, eş, son olacak kişi, belki söyleyeceğim birilerine "yok öyle şey yaa, toz pembe hayal, saçmalık bu" dedirtse de, inancım devam ettikçe varolacak duam; hayattaki dünyadaki gerçek anlamda ve "derin anlamda" diğer eşimi bulmak. O kadar olmazsa da nasip artık, kabullenmekte zorlanmam gibi, hayat bir mecburiyet derim hep bunu da ona dahil ederim. Bu açılımın içine bir dost da dahil olabilir. Sonra iyi niyetli insanlardan biraz serpiştirmeli çevreye.. İllaki insanlar olacaktır sonuçta. Bu konuda fazla yorgunum, ya da ben çok sert olacağım veya umursamaz. Hangisi doğruysa artık o olsun.
Maddi sorunların son bulması.
Bir de dünya barışı ve adalet diyerek bu gecelik bu kadar diyorum.

Amaan, bu geceymiş dün değil.
Yineliyorum o zaman :)

Back