• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ilk defa buzdolabının parasını ben ödeyim dedi. 1000 lirasını ben verdim ama genede ilginç evle ilgili ilk defa bu kadar cömert.

Yinede umrumda değil.Ben maddiyat peşinde olmadım olmayacağımda

İstediğim sadece değer verilmek.Karısına sevdiğini söylemek ,sarılmak ,ufacık bir özür ne kadarda zor geliyor.Bunları bile dürtükleyerek yapacaksa veyahut ben söyledikten sonra yapacaksa hiç yapmasın.

Ne kadar duygusuz bir adam.İçim kurudu resmen.Ot gibi yaşayıp gidiyorum.

Beni bankamatik,seks objesi ve hizmetçimi görüyor acaba.

Ev arkadaşı olmaya devam etmek istiyorsa etsin bakalım.

Müsaitiz gelin buyrun tabi, yüzsüzsünüz ne de olsa.. En güzel şekilde ağırlarız. Biz siz gibi değiliz, güleriz yüzünüze..
Ahh ahhh yüzüne söylesem şunları be kadın!
Ama sen anlıyorsun değil mi? Biliyorsun senden nefret ettiğimi, bu bana yeter.
Allahım bana çok güzel gözler vermiş, onlarla anlatıyorum içimdekileri!!

Saat kaç oldu hala halledemediler yahu.Eşimde mecburen arabada uyuyor.Azıcık uyanık olup işlerini erkenden bitirselerdi.Daha bunun kan vermesi var sonucu göstermesi var.3 ten önce gelemeyecekler galiba.Bu adam birde sabah işe gidecek

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:
Bu soruyu hep mutsuz oldugumda ya da caresiz oldugumda kendime hep sormusumdur. Su an esimle aramin bal kaymak olmadini. Istanbuldan ve kvden uzak bir evimizin olmasini. Maddi durumumuzun iyi olmasini ve kvnin ölüp gebermesini isterdim.

Back