• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugun benim dogum gunum! :))
Ilk kutlayan sen oldugun icin tesekkur ederim :KK70:

Sene boyunca kimsenin dogum gununu kutlamadigjm icin, pek az kisi benimkini kutlamis :KK70: ahahah. Ah facebuk ah. Nasil da insan bu tarz platformlarda kendine deger ariyor ahah
Son 6 dakika.. Dogum gününü son kutlayan da ben olayim. Umarim ilk 3'e girmemişimdir:KK73::KK73:

Bazen nerede hata yapıyorum diye düşünüyorum. Kendimi hatalı bulduğum yerler oluyor.
Yapmamam gerek diye düşünüyorum. Evet içimden temizliyorum hatalı olduğum yerleri.
Fakat ben işin içinden çıkarken bir başkası dalıyor içine.

Evet ben nerede hata yapıyorum diye tekrar düşünüyorum. Sonra anlıyorum ki içimden geldiği gibi konusmamam gerektiğini anlıyorum.
İnsanların sürekli bir şeyleri yanlış anlamak üzerinde master yapmış olmalarını içine katmadan. Kendime masum gelen bir şeyin, birine laf sokmak gibi gelmesi.

Sonra ben nasıl tanıyamamışım diyor insan.
Bir de haklı gibi tavırlara bürünüp dinlememek. Anlatmaya çalışmanın bir anlamının kalmaması.

Bir anda buz gibi olmak.
O titanik filminde ki buz dağı var ya. Küçücük görünüp aslında görünmeyenin kocaaaaman olması.
İste öyle.
Şimdi küçücük bir soğukluk.
Bu giderek görünmeyen koskoca buzdağına dönecek.

Bir kitap okurken sonunu tahmin etmek.
Sadece masallara, hikayelere,romanlara özel olsa.
Son hep farklı olsa.
Tahminler tutmasa.

Hayal ettiklerimizle kalsak.

Suanki huzur tablosu o kadar samimiki
..
Sobamız yanıyor,Üzerinden çay suyu koyulmuş bir demlik....
Karşımda giydiği jileyle iki kat şeker olan bir hamiş:KK200:
Kulağımda koma se bıradan-Dilo Ez bımrım...
Kucağımda son zamanlar okuduğum güzel bir roman...
Ağzımda güzel bir çikolata tadı:KK200:

Hamişim uyudu üzerine battaniye örttüm ,yanağınada bir öpücük kondurdum :oops:
Ben şimdi gideyim çayı demleyeyim...

Mecburi bir şey dışında konuşmuyorsun ya hani neden böylesin neden diye sormuyorsun sarılmıyorsun herşey normalmiş gibi devam ediyorsun beni sevmediğine emin oluyorum.Konuşmadan çocukla ya da evle ilgilenerek birşeyleri çözeceğinimi zannediyorsun.Her yerim bütün hücrelerim buz gibi .Soğuyorum.10 gün önce ben böyle değildim.Ne oluyor bana.Ne kötü birşeymiş sevilmemek.Peki neden hala buradayım.

Back