• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugün farkettim tam 1 aydır sabah uyandığımda neden sabah oldu biraz daha uyusam diyorum:KK75:çok ciddi depresyona girdim hayatımda belkide ilk defa böyle oldum acilen güzel bir kırtasiye alışverişi yapıp kolları sıvayıp derslerime başlıyacağım:KK37::KK73:

Hayatta tek taktigim sey iş hayatim ve bunda da canimi sıkan seyler oluyor. Moralim bozuk oldukca. Sagligimi da etkiledi bu durum. Cok moralsizim. Bitkinim. Insanlardan hoslanmiyorum artik iyice emin oldum, hep basima bela oluyorlar bir sekilde. Iyiniyet diye bir sey kalmadi bende. Bu beladan kurtulabilirsem bir daha kimsenin tek isini yapmayacagim. Zikkimin koku ne halt yiyorsaniz yiyin.

Yorgunluk kelimesi bile durumumu özetleyemiyor. Yorgunda değilim artık. Bambaşka bir şey oldum. Ruh halimi eskiden yorgunum der öyle özetlerdim. Peki ya şimdi? Yorgunum diyorum ama yetmiyor. Ne oluyor bana. Ne bu ruhumu bu denli sıkan şey. Ona mı kızgınım yoksa kendime mi küsüm. Ben neden bu kadar karmaşık bir haldeyim. Şu yazı bile karmaşık oldu tıpkı ruh halim gibi. Kendimi tanıyamıyorum. Güçlük çekiyorum kendimi tanımakta. Kendine gel Peri. Sen bu değilsin. KENDİNE GEL ARTIK!!!

Gidip anneme ve abime sarılmak istiyorum onlara güç vermek istiyorum, ama telefonda bile bunu beceremeyip ağlıyorum beni teselli eden onlar oluyor bu defa. Ama yine de hemen cuma gelsin istiyorum gidip anneme ve abime sıkıca sarılmalıyım.

Bugun benim dogum gunum! :))
Ilk kutlayan sen oldugun icin tesekkur ederim :D

Sene boyunca kimsenin dogum gununu kutlamadigjm icin, pek az kisi benimkini kutlamis :D ahahah. Ah facebuk ah. Nasil da insan bu tarz platformlarda kendine deger ariyor ahah

Zengin olsam deniz manzaralı köşkümde ayaklarımı uzatıp izdivaç programı izlerken:KK53::KK53: yardımcıma kahveme süt ekler misin tatlım demek isterdim :KK70:
(Neden zengin değilim? Manzaralı köşkümde izdivaç programı izlediğim için ve yardımcıma tatlım diye hitap ettiğim için:-):-))

Back