• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sabah 6dan beridir uyanigim kızım iki saattir uyuyor ya ben neden uyanigim
Bu saatte hangi dusmanim aklıma takildida uyuyamiyorum

A) kaynana Görümce
B)eltiii
C)bir türlü verilemeyen kilolarim
D)hepsini
Anlaşıldı gece uzun....

Bir gün gerçekten umursamaz olmak ve birinin canını sıkınca bana "sen bu yaptığını doğru mu sanıyorsun, kaçmışsın vs. vs." diye çemkirmesini istiyorum! Yoruldum! Artık işine mi gelmemiş olurum, yoksa gerçekten eski beni mi(şuan ki) bulurum önemli değil. Ve çemkirmeden sonra etkilenmemek, yine umursamamak istiyorum!

Şuan ki ruh halim budur.
(En azından bu kadar etkilenmemek istiyorum artık.)

Durup dururken ortada ciddi anlamda bisey yokken bana soguk davranan sevgilimn neden boyle birsey yaptigini düşünüyorum
Hayir anlamiyorum nedir bu kadinlarin erkeklerden cektigii

Durup dururken ortada ciddi anlamda bisey yokken bana soguk davranan sevgilimn neden boyle birsey yaptigini düşünüyorum
Hayir anlamiyorum nedir bu kadinlarin erkeklerden cektigii

Rabbim bana guc ver. Yasadigim bu zorlukta yardimcim ol. Yoksa kafayi yiyecegim. Kendimi gucsuz hissediyorum. Bu yara durmadan kaniyor. Ne zaman duracak? Dursun artik bi sonu gelsin. Ben cok yoruldum. Evet cok yoruldum. Cirpinmaktan yoruldum. Surekli yillardir cirpinmaktan yoruldum. Kaplumbaga hizinda hayatimdaki biseyleri duzeltmek zoruma gidiyor. Gittikce gucum dusuyor. Yardim et Rabbim. Ayaga kalkmam icin yardim et. Guclu olmak zorundayim. Hala hayattayim. Her yeni gun bir umut. Umudumu kaybedemem. Iste o zaman gercekten biterim. Yeniden ayaga kalkma zamani geldi iste!

Back