• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şimdi bile monoton monoton otururken ve benim hiç garibime gitmezken evlendikten sonra ilişkimiz monotonlaştı diye onu hiç sıkmıcam. Bekarken de böyle sessiz oturuyodum zaten, evlenince niye sürekli hareket bekliyim ki....

torunlara az kaldııııı bu askerlik baya baya bitiyor galiba :52::52::52:
bitsin artıııııııııık

izmire giderken benim uçuşta beni mahveden kabin amirlerimden birine denk gelir miyi acaba he gelirsem bi çay alayım şekerim demek ne güzel olur adallet böyle birşey sanırım .

kocaman bir aptallık yaptım resmen ama pişman mıyım HAYIRRRRRRRRRRRRR kihkih :21::21::21:

alsam başımı gitsem bi dağa avazım çıktığı kadar bağırsam neden mi bilmem öyle işte aklımdan geçen bu

küçük bir şehirde kendime ait bir evde yaşamak bu aile saçmalığından kaçıp kurtulmak

Ya kar yağışından dolayı, uçak seferleri iptal edilirse... Ozaman aşkıma gidememmmm :14:
Yok yok iptal olmaz... dimi.. olmaz...

Şimdi bi mesaj atsam ''özledim,sensiz olmuyor'' diye oda deseki ''bende özledim,gel barışalım'' mutluluktan uçsam,sabaha güler yüzle uyansam..Ama demezki işte o yine bi öküzlük yapar bişey der kırar kalbimi:43:Oofff:85:

Her türlü estetik ameliyata eyvallah da, ayakların daha narin görünmesi için ayak parmaklarını kestirmek ne biçim bir manyaklıktır? Başka açıklaması yok, manyaklık.

Back