• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne kadar gereksiz bir insansın,hayatın entrika ve numaralar üzerine kurulu.Eh,bu da bir meziyet...

Yarım porsiyonluk aklınla yaptıkların beni sadece güldürüyor,ciddiye alınacak hiçbir tarafın yok.

Sanıyorum seni ciddiye almadığımı farkettin,ondan böyle saçmalıklara giriştin...

Ama inan sadece aciz ve çok ahmak görünüyorsun.Yazık,çok yazık...

canım annem seni çok özledim okullar tatil olunca gelicen sanmıoştım ama kardan dolayı gelemiyosunnn... Kurban olduğuummm gülüm beniimmm

Pişmanlık ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Be gerizekalı, akşam akşam ne diye iyi niyetinle yaklaşırsın ki salak birine. Noldu, asabını bozdu gitti. Of ya .........

Şimdi kim unutturuyor beni ona,kim bilir ne kadar mutlu oluyor başkasıyla diye düşünmekten içim içimiiiii kemiriyor paramparça oluyorum her dakika..! Sanki bir daha asla toparlayamayacağım kendimi:43:

Bebegim olmasını cok istedigimi ama su an buna imkan olmamasına ragmen neden psikolojik olarak en ufak baş dönmesinde bile hamile miyim diye dşünmek isteyişimi...
ooofff anlamsızlıgımı yani :S

Geleceekk ne gösterecek ? :26:

Back