• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

:oha:
Ağustos ayında forumda 3. Dünya savaşı çıkmış ya haberim yokmuş.

Saf mıyım ya ben niye şimdi gördüm :olamaz:

Neyse değişik şeyler.
Hırs kurbanı olmak iyi değil.

40 gündür bir markanın online alışverişe açılmasını bekliyorum.. açılalı 24 saat olmadı istediğim her ürünün ya kendisi ya da bedeni kalmamış.. ne yapıyorsunuz yahu, sipere yattınız bu anı mı bekliyordunuz? yarın yok gibi saldırmışsınız insaf :KK67: her yere tuvalete yetişir gibi koşturmaktan yıldım yahu :kızgın:

40 gündür bir markanın online alışverişe açılmasını bekliyorum.. açılalı 24 saat olmadı istediğim her ürünün ya kendisi ya da bedeni kalmamış.. ne yapıyorsunuz yahu, sipere yattınız bu anı mı bekliyordunuz? yarın yok gibi saldırmışsınız insaf :KK67: her yere tuvalete yetişir gibi koşturmaktan yıldım yahu :kızgın:

He he sende mi Brütüs :KK53: Sömürdüler sömürdüler resmen ! Onu da ötekini de. Zalımlar :110:

Her kisin bir bahari bu gecenin de bir sabahi olacagini biliyorum ama nasil bir sabah aciya kedere acilan bir kapimi yoksa dürüstluk dogruluk kul hakki yememek icin verdigimiz mucadeleninn yüce karsiligimi bilmiyorum korku ve ümit tam beni anlatan iki kelimee kuran dan teselli ayetleri ariyor aklimm rabbin seni terk etmedi rabbin sana darilmadii rabbim benide terk etme banada darilmaa senden baska şahidimiz yok rabbimmm baligin karnindakii yunus as geliyor aklima sikintili anindaki duasiiii onun duasi ile sesleniyorummm rabbimm bizii koruuu

Back