• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Anne canımdan bezdim anne sayende bezdim canımdan...
Her şeyi kötüye yormandan bıktım usandım, sırf kendine saldırı sandığın için bir fikir belirtmemi beni kötülemek için yer aramandan bıktım usandım...
Sen aynı şeyleri söylerken hesabına dikkat etmek olur ben yapınca pinti olurum.. Değilim anne de-ği-lim...
Allah'ım beni aileme özellikle anneme muhtaç etme lütfen. Lütfen. Yalvarıyorum kimseye muhtaç etme.

Bir de hayranım beni sinirlendirip neye sinirlendin de bana patlıyorsun, kim sinirlendirdi seni falan demelerine.. Kendine bağlama hiç sen... Burada bile bir paranoyaklık var sende ya da kendine suçluluğu yediremiyorsun...

Sen nasıl diyorsun sıkışıldığında şu ayı atlatalım şunu yapalım harcama yapmayalım bilmem ne, ki sizin kredi kartlarınız var başka yerden kısa süreliğine borç alabiliyorsunuz bilmem ne, ben kredi kartı alacak iş güvencesine sahip değilim (ki şuan işsizim, işe girsem bile belli bir süre yine bu güvencem olamaz), borç alabileceğim bir yer yok şuan elimde tek kaynağıma(üstelik eski iş yerim geç de ödüyor bu yüzden uzun vadeli dikkat etmeliyim) zor durumda sayılan sizden de almamak istememek için dikkat etmem gerekiyor değil mi? Değil mi???
Neresi mantıksız bunun???
Yapmak zorunda sayıldığım bir şeyi yapmıcam demiyorum sen nasıl sesli düşünme fikrini düşünceni söyleme hakkına sahipsen biz de sahibiz ben de sahibim, büyüten sensin ama sinirlenince büyüten ben oluyorum.
Ne lanet şey şu para denen biiiiiiiiiip.
Hoş olay tam olarak bu da değil aslında, biraz kafayla da alakalı.

Çok gerildim!

Hani su icindeki sese kulak ver o en iyisini bilir derler ya.. Yahu dinliyorum dinliyorum, icimdeki ses susmus! Ne dusunecegimi bilmiyorum. Sen mi aklimi basimdan aldin, yoksa ben mi artik deliriyorum?! Hic bisey bilmiyorum. Tabiri caizse armut gibi durdum bekliyorum ve olacaklari seyrediyorum. Bu nasil is hic anlamadim. Hic mi insanin icinden iyi yada kotu, gidisata gore bisey gecmez. Ne bicim insansin. Sana nasil davranmam gerektigine karar veremiyorum. Sadece sanirim sundan eminim ki, sen ayagima gelene kadar, seni bi dah gormeyecegim.

Back