Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İkinci üyelik alıp, asıl üyeliğimle bu konuyu açmak istemedim demek istiyorum. Nickimi de iyivegucluol2 yapmayı.

Ha bugün ha yarın sıkı bir şekilde çalışmaya başlayacağım diyorum ama olmuyor.
Bakın cuma akşamını oturup makale okuyarak geçirecem dedim ama oturup bdv'de erkeklerin dudak nemlendirici tercihleri adlı konuyu okuyorum, hayır bir bey de yok hayatımda ne işime yarayacak bu bilgi di mi?
Beni salın valla bıktım bu uyuşukluğumdan.

Hastayım, bünyem yatmaya ihtiyacın var diyor yoruluyor ama ben inatla ayakta durmaya çalışıyorum.
Çünkü sıkılıyorum.

Erteleme hastası oldum sanırım her şeye yarın yaparım demeye başladım. Oysa bugün de dünün yarınıydı..

Yine bir baska site hakkimizda yazmis kizlar. El sallayin tekrar kameralara :)) amma takipcimiz var ya hu)

İlacım sende, elimden bi şey gelmez,
Ben söylemeden gelsen artık,
Seni bulmuşken yıllar sonra,
Ama hep kahpe kader,
Olur mu bilinmez...

gezsem, tozsam, gezmekten yorulsam, çok sıkıcı bir hafta sonuna daha merhaba

Neden hayatimla ilgili kararlari ben veremiyorum?Niye bu mudahele.Yalniz kalmak istiyorum artik.Mutlu olmak.

Şuan karşımda oturan fesat kıskanç gıcık görümceme ağız dolusu....
Hatta saçını başını yolmak geçiyo aklımdan

O son mısır ekmeğini yemiyecektimŞimdi uyku tutmuyoreeee ama uyumam gerek inanamıyooorrmm papatya çayı litfeeeğğnn

Hiç plan yapmadığım,hiç beklemediğim,yaşadığımı hiç fark edemediğim bi hayatı yaşıyorum
Bir film izler gibi izliyorum başkası gibi yaşadığım hayatı
Hani derler ya hayatta her istediğin olmazmış diye..Ben daha ne istediğimi bilmeden hayatın bana sunduğu tüm bu yaşantıdan şikayet ediyorum..
İçimde birden fazla M.var
Ben hangisiyim,hangisi olmak istiyorum hangisinden utanıyorum bilmiyorum..
Tek bildiğim etkisiz biri olduğum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…