Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keselim sıratın kazana çöksün
Olanca katranı haydar çamura döksün
Beraber gülelim cehennem korksun
Sırat nizam senin olsun sen benim

Ayıp değil midir Adem'e mihnet
Başına çalınsın Haydar hurili cennet
Dostluk pazarında olma muhannet
Huri Kılman senin olsun sen benim

Damarlarım kabardi bugün.. ozume dönüş zamanlarından biri.

Kimse bilmez, kimse anlamaz ve kimse derdime derman olamaz.
Allahim sen buyuksun, ben acizim, beni ve benim gibileri Affet!

Ard arda 2 kez bayıldım
Bu tampon ne berbat bişeymiş, canımdan can gitti

Duruyormuş orada sanki bir dusmancasina...
.....
Sevemez misin?....

...
Tukendim cok yaraları acan..
dagilmiyor icimdeki duman..

Sen istersen yanalim o zaman. .. ....Gel artik yok yurege dokunan.

Acaba yarın sabah kalkıp spor yapabilecek miyim?

Annemi,nazlı,niyazlı babacımı çok özledim
Huysuz abimi Suratsız kardeşimi Mızmız arkadaşımı

Çakoyu özledim(Kedim)
Puştukumu özledim (köpeğim)
Piranamı özledim (balığım)
Külün kızlarını,annesini özledim(Ölen kedimin ailesi :)
Wolfü özledim(mahallenin köpeği
Odamıda çok özledim kitaplarımı,defterlerimi,dolabımı
Yeminle omlet tavamı bile özledim
Kalpli kupam var birde :/
Benden 3-4 beden büyük abimin kıyafetlerini tırtıklamayıda çok özledim yaağğğ
Fosur Fosur uyuyup,Sabah keyfi yapmayıda çok özledim Sabah kahvem,Öğle çayım,Akşam kitap keyfim

Taaaam biraz abartmış olabilirim 3 gün evden uzak kaldım altı üstü
Ben ne çok mutluymuşum yav ne güzel hayatım varmış

Eskiden Saçlarımı yeşildi bir dönem. Yarısı kazınmıştı diğer yarısı belime kadar uzanıyordu. Şimdi böyle bir şey yapsam deli derler bana. Aa koca kadın, şunun işine bak, yaptığı mesleğe bak haline bak soytarı derler. Yap bakalım yapabiliyorsan batarsin işsiz kalırsın iyivegucluol.
Nasıl da farkinda bile olmadan kalıplara sıkışıyoruz. Toplum baskısı mi o da ne diyorsun ama al işte en basitinden buna yiyosa kafa tutsana?
Seçimlerimin sonucunda bana sunulan kalıplara ne güzel oturmusum. Boşuna çırpınma toplum içerisinde yaşıyorsan mutlaka bir kalıbın oluyor. O kalıbı sağdan soldan biraz durtebiliyorsun ancak.
Neydi bu yaşamın amacı ya neydi? Mutlu olmak mı? İyi bir insan olmak mı, başkalarına karşılıksız yaptığın iyilikleri karşısında hissettiğin mutluluk mu? Ya da mesela sessiz sakin bir sahil kasabasında denize karşı sevdiğin komşularınla dedikodu yapmak mı? Rakı balık akşamlarında sohbet etmek mi? Ardinda gelecek nesillere bırakabileceğin bir seyler olması mi?Doyuma ulaşmanı sağlayan sey tam olarak ne? Yavrucum gözlerini sonsuzluğa kapanmadan önce bunu bulmalisin. Hok yolunda yaşadı Niyazi gibi hissetmemen gerekli.

Uykum var. o kaybettigim token nerede Allah im. Lutfen bulayim.

Sonra panjuru tamir etmeye calismam lazim. Cok anlarim ya cunku..

Babamin da dogum gunu bugun. Adami aradim "ben dogum gunum oldugunu zaten biliyorum niye burdan ariyorsun, facebuka yazsana" dedi ya.. Nasil bir artist, gosteris meraklisi bir insan bu kardesim. Sinavim babamlaymis napalim ya..

Yarin yine sabahin korunde uyan isin yoksa. Ben iyisimi bi kac yere daha basvurayim.

Ama once tuvalete girip, uyuyim. Sonra yaparim

Eve çok alışmadan iş bulsam güzel olur, kurcalayım bi neler var.

İşkura baktım da bir şöyle, CNC operatörü olursam iş var

İyi insan olmayı bırakmam lazım, ihtiyacı olsa da olmasa da her zaman birilerinin yanında olmaktan vazgeçmem, bu aralar üzgün, arayayım da yüzünü güldüreyim dememem lazım. Biraz bencil olmam lazım, ruh emicilerden uzak durmam, belki artık biraz da kenimi düşünmem, kendi moralimi düzeltmem, kendime destek olmam lazım.
Ayrıca kediye nankör diyenler utansın, asıl nankör, kıymet bilmez insanoğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…