Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nerde ya öfff. Anlamadim. Bir farkli bu...

Ya oyle cok garibim ki..
Sacma sapan bir ruh hali icerdindeyim. Boyle hissettigime inanamiyorum. Sanki hersey cok kotu olacak diye o kadar korkuyorum ki.

Off.. Ben niye bu kadar guvensizim

ruhum cok sıkılıyo ne zaman sıkılsam bıseyler oluyo sakın olmaya calısıyorum ama yok ruhum daralıyo ve vucudumda kızarık benek benek seyler olustu sıtres yaptım sanırım bu durumu aklımdan bısey gecmıyo beynım durmus gıbı

Neden büyüdükçe mutlu olmak zorlaşıyor? Kahkahalar azalıyor, mutlu olmak zorlaşıyor, bir gün 'çok şükür azıcık aşım ağrısız başım' derken, ertesi gün bir haberle o ufacık huzur da gidiyor. Çocukken olduğu gibi hemencecik gülebilsek, kolayca mutlu olabilsek, yaş aldıkça kaybettiğime en çok üzüldüğüm şey bu. Hayat geçmiyor böyle..
35 yaşına gelip de nerde, nasıl, ne yaparak mutluluğu huzuru bulacağını hala keşfedemeyenlerdenim. Bir bakıyorum herşeyim var, bir bakıyorum hiç kimsem ve hiç bir şeyim yok Sürekli bir endişe, güvensizlik, yarınım ne olacak korkusu, bunu besleyen kimsesizlik ve özgüven eksikliği...
Acaba ne aile ne dost ne sevgili hiçbirini bulamadığım için mi böyle hissediyorum yoksa bu çağın insanları hep mi böyle hissediyor? En azından eskisi gibi umutlu olsam...

Yaşamak istediğim zamanda yaşayacağım. Belli kural ve kalıplara uymak zorunda değilim. Gerçek her ne ise umurumda dahi değil. Kendimi bu zamana asla ait hissetmiyorum.

Her şey çok kirlenmiş bu zamanda sanki? Her şey basitleştirilmiş.. Emekler,sevgiler, paylaşmak. İnsanı insan yapan değerler her ne ise.

Bu hayatta kavramlar, semboller bir anlam ifade ediyorsa şayet, her şeyin en saf ve temiz olduğu zamandaki gibi yaşayacağım. Ben buyum. Biri, birileri buna uymak zorunda da değil üstelik. Hissettiğimi adabınca, masumca yaşayacağım.. Kararlarımı alırken de öyle.

Birilerine ihtiyaç duymuyorum. Bu bir, hayata tozpembe bakma şekli değil. İsterseniz öyle diyin, belki öyle, belki de bir içe kapanış, hisleri gerçek bir yaşayıştır.

Telefonum arabada kaldı; internet sayfasını açınca kabak gibi BDV açılıyor şifre girilmesine bile gerek yok kayıtlı. Eşim konularımı açıp okumaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…