Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu sitede bulunan en iyi ve yararlı şey göz ardı et seçeneği. Oh süper kafam rahat. Antin kuntin yorumları okuyup delirenlerin hiç canlarının kıymeti yok resmen.
Bir derdim var forumundaki herhangi bir derde "ay ne saçma" "aa hiç öyle şey olur mu benim başıma da x olay gelmişti" "saçmalık" "bu da dert mi" gibi tepkiler veya hakarete varan kınamalar gördükçe deliriyorum.Haklıyı haksızı söylemek v bambaşka şey.Bunu gerçek hayatta biri yapsa olmayan cüssemle resmen döveceğim
Ben cok zor bi insanim galiba. Suan nasil bir ruhsal cökuntu halindeyim anlatamam. Cok skildim ve evimi duzenimi cok ozledim. Daha once hic bu kadar buralar basmamisti beni. Bir an once duzenime geri donmek, hayatima devam etmek istiyorum. Bunaldim.. icimden hic birsey yapmak gelmiyor. Merhaba melankolik ruh halim. Yine ben geldim..
Çok hasta olduğum için bebeğimi tv karşısına oturttum
Kucağıma alacak halim yok
Evet tv bebeğimi aptallaştırdı resmen normalde kıpır kıpır çocuk put gibi duruyor şimdi