Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

içim acıyor. Aynı şeylerin tekrarlanması kaldırmak zor oluyor.Biktim..Yeter...
Allahım yardım et...Onla daha mutsuz olacaksam içim soğusun ona..Şu zamanından daha mutlu olacaksam onla; sevgiyle dönsün bana...Sevsin özlesin. ..

Cildirmama bes kaldi. Daha fazla bu yogunluk ve strese dayanamiycam. Allah im bana iki hafta daha dayanma gucu ver Rabbim. Cildirmak uzereyim. Ruyalarimda bile burayi goruyorum. Biktim artik ne yapicam? Ne olur beni feraha cikar. Bunlara katlanamadigim icin kendimi gucsuz goruyorum ama hic degilse gecen sene biliyordum ki her iki haftada bir uc gunum var.. Bu sene? Her gunum sinir stres. Artik patlayacagim. Haftasonlari hic birsey ifade etmiyor. Kendimi ikinci sinif insan gibi gormeye basladim.

Of..

Soru sordugunuzda deli doktor oynayan insanlarin cogunlukta oldugu dunyada ilginc taktikler gelistirmek gerekiyor.

Karsimizda normal, stabil dusunebilen, alternatif dusunebilen insanlar olmadigi belli.

En kisa zamanda kaosa yukseltip kontrolu elinizden cikarmak istemeleri yapici olmaktan cok daha kolay cunku.

Cehennemde yasayan biri icin cennet iyi bir yer degildir,s adece bilinmezlikleridir.h erkes farkli sekilde tukeniyor hayatta ;kimi dogru insani beklerken,kimi yanlis insana katlanirken ve herkes bir seylerin bedelini oduyor.bazen secimlerinin bazen secemediklerinin....yoruldum hayat !

Şu düğün zımbırtısı bitsin nolurrr!
Göz açıp kapayıncaya kadar bitsin!
Elalemin düğünü beni germesin artık!
Ne sıkıcı işler ya! Kendi düğün hazırlığım olsa epey eğlenceli olurdu da başkası olunca bunaltıcı diyebiliyorum yalnızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…