• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su saate kadar utu yaptimmm,,,analik zor demedim bosuna yavrum 3te yatinxa benim utude sabahi buldu haliyleee,,,uykumdan cok aclik bastiiii,,,agda yapcam daha yoksa bugun denize gidemeyiz evladina yazik denixk cok srviyor neden mahrum edeyimki onu...yemek yerken ve mutfagi dip kose temizlerken anca isonir zaten,,,cokta yoruldum bugun 125 tane mekigi nasi cekicem bklmuyorum ama yapmak zorundaykm masleseff planin disinada cikamammmm

Ayy eski sevgilimin kardeşinin hesabı çıktı bi stalk yapayım dedim bir de üstüne ss aldım kız 15 dakika içinde hesabı kitledi. N'olur yakalanmış olmayayım ss alınca bildirim gitmemiş ama yanlışlıkla beğenmiş olmayayım söz stalk yapmayı bırakacağım :olamaz:

Geldik 25 yaşına..
Hiç şöyle gerçekten içten kutlayan bir arkadaş grubum olmadı 25 yıldır, ahh ah... Aslında biraz da benden kaynaklı ama sırf çevremde sahte topluluk oluşturmak için çaba harcamadım olduğum gibi davrandım diye bunlar, ben buyum.. Hiç olması gereken olmuyor zaten buralarda.
Aslında doğmamış olmayı dilerdim, hiç sevmiyorum burayı ama bu kutlamalar vs. bir önemsenme sebebi yine de.

Back