Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

10 yıllık arkadaşımdan bazı samimiyetsiz ve tutarsız davranışları yüzünden soğudum. İçimden konuşmak, mesaj atmak onunla ilgilenmek gelmiyor. Gerçekten gelmiyor. Ama bu tavrımdan dolayı vicdan azabı da duyuyorum. Normalde hayatımdan insanları kolaylıkla çıkarabiliyorum ama bunda böyle vicdan azabı çektiğime göre kendime itiraf edemediğim bir durum mu var haksız olduğum. Of bdv'ye konu açacağım bıktım bu durumdan.

biliyor musunuz ? ben de tam aynı seylerı yazmak ıcın gırdım bu topıge...,yazınızı gorunce cok sasırdım aynı ben:)
ben sustum sustum alttan aldım tahammul ettım hep..sonucta aynı sofraya oturmustuk..
ama gıttıkce yaptıkları sıneye cekılır gıbı degıl..
ben de yavastan uzaklasma kararı aldım..
kafam rahat...

Her şeye fen sınavına bağlı.Ya istediğim olacak ya da tamamen dibe batacağım.Sınavım iyi geçse de kestiremiyorum ne olacağını sanırım yığılma olacak yine
Çok zor çekmek çok zor...İçimde hep bir umut var öldürmek istemediğim ama sınırda kalırsam hayatım boyunca içim cız edecek
Diğer yandan tm de iyi bir sıralama yaparsam o gazla yanlış bir karar vermekten korkuyorum
Önümüzdeki bir ay boyunca bana uyku haram anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…