Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Eki Görüntüle 1848589

Benim birden senin yüzünü değil, gözünü değil sesini göresim geldi..

Annem.:KK74:
İyi ki varsın.
Hep var ol.
Hep ol.
Sağlıkla, sihhatle, mutlulukla, nesenle, sevginle, hayırlı ömrün olarak benim yanımdan, başımdan eksik olmayarak babamla var ol!

Bu hayırlı günlerin yüzü gözü hurmetine rabbim ne derdin varsa deva, hastalığına şifa versin.
Amin.
Gorunce bi duygulandim Allah basinizdan eksik etmesin

Kırgınım suçlu olan benmisim gibi beni suçlayan zihniyetlere...Iki çocuğun için sabretsrydin yapmasaydin diyenlere.siz başınıza geldiğinde öyle yaparsınız bana akıl vermeyin.
Içimdeki öfke yakar sizi elin insanı kadar olamadiniz.Hicbirseyim değil ama bana diyebiliyor sen bizim evladimiz onlar torunlarimiz biz senin yanındayız.Korkmayın be bu kadar ben korkmuyorum size ne oluyor?

İnsan bu yaşta kendini yetimhanede kalan küçük çocuklar gibi hisseder mi sokakta babaları ile yürüyen çocukları kıskanır mı hiç? nasıl bir acı ki bu her daim taze azaldığını hissettiğinde pişmanlık hissettiren ama azalmazsa sana nefes dahi aldırmayan. Seni içinde küçük bir çocuk olarak hapsederken dışında kocaman bir kadın olmaya zorlayan artık sayamıyorum bu sensizliğin kaçıncı dakikası saati ayı senesi sönmeyen bir ateşsin içimde. geçen her saniye bir rüzgar olup esiyor yokluğunun, ateşinin üzerine sönmesine izin vermiyor harlıyor tam tersine (Babalar günün kutlu olsun) :KK61:

Bugün (yarın) 3 tane makale özeti yetiştirmem gerekirken bir de sabahın köründe staja gideceğim, bugün makalelerin birazını hallederim diye bütün gün evde bilgisayar başında kaldım. Sonuç: hiç.
Bıktıığğm kendimden.

Back