Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok güvendiğim bi platform kk üye değildim ama çok merak ettiğim ve okuduğum yazılar oldu.artık uyeyim ben size teşekkür ederim...

Üzgünüm, bundan sonra böyle
Yüzüm asık,modum düşük kalbim kırık...
Yapacak bir şey yok bir şekilde alışacağım
Bir şekilde unutacağım
Hic değilse artik seni görmek için aptal gibi davranmıyorum
Boyle olmak beni arkadaş ortamından soyutlayacak farkındayım ama zaten pek de umurlarında olduğum söylenmez

Ense trasini ozledim. Hani gidiyordun ya ardindan bakarken ben; kendinden emin magrur yollarin anasini aglatiyodun yemin olsun. O ne endam o ne boy allah allaaah. Once bi icleniyodum , aglayasim geliyodu biraz da agliyodum. İnce sizi tabi olmazsa olmazimiz sol yanimizda. Sonra gidisini izliyodum uzuun uzun. Hep arkandan gordugumden olsa gerek yuzunu gorunce taniyamadim ilkin. Bak acik konusayim enseni yuzunden daha cok sevdim. İstersen bana geri geri gel .yuzunu gormeyeyim.

Ha sahi , yuzun var mi senin

Tam olarak ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ya da biliyorum. Kafam cok karisik; bunca mutlulugumun icinde aci cekiyorum; mutlu olamiyorum bu yuzden. Canim cok aciyor. Yine ayni seyi soyleyecegim belki her gun soyleyecegim; anlamanin ilk belirtisi ölme istegidir. Evet bu.

Duygularım düşüncelerim herşey karmakarışık bu labirentten nasıl çıkıcam hiç bilmiyorum bigün mutluysam diğer gün mutsuzluktan ölmek istiyorum Allah'ım inşallah biran önce kurtulurum bu kötü durumdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…