Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşayamıyorum artık. Zaten sanirim istemiyorum. Belki de istiyorumdur. Kafamdaki her şey tez ve antitez halinde. Neyin ne olduğunu bilmiyorum. En acilinden bir cozum bulmaliyim. Milyonlarca cozum.
Var olan cozumlerden daha baska bir seyler. Allahim kurtar beni kendimden,cek al artik.
Yeni ayakkabılarıma bayıldımmm !! :)
Topukludan vazgeçemiyorumm kendime çok yakıştırıyorum . Bugün aldığımla beraber yaklaşık 20 çift topuklu ayakkabım oldu Olsun fazla ayakkabı göz çıkarmaz
Ne şimdi bu?? Her sey iyi hoş ama yine diplerdeyim. Zaman geçiyor sanki ayni yerde kalıyorum. Az önce gülüyordum. Yanlız kalmaktan nefret ediyorum. Yanlız kalınca düşünüyorum. Düşününce üzülüyorum.
Su an aklimdan ne geciyor?
-hicbir sey... demek isterdim lakin;
Cok sey. O kadar cok sey ki; ne dusundugumu bilemeyecek kadar karma bir düğüm gibi cok sey. Dusunmek benim gibilere aci veriyor.