Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İyi ki üye olmuşum. Onca yalnızlığı, hüznü, hayal kırıklığını hep buraya döktüm. Buradan destek aldım. Çok iyi arkadaşlar kazandım. İyi ki varsınız KK ailesi. Hepinizi seviyorum

Ayy çok merci :) Kendimi çok değerli hissettim, mesajınız harika... O kadar yorgun ve uykusuzdum ki... Mesajınızı okuyunca pozitif enerji kapladı içimi.... Asıl iyi ki Kadınlar Kulubu var....

Kesinlikle çok çok başarılı bir çalışma akıma ne gelirse ama ne gelirse burada o kadar dünya bir dünya ki bu aileye katılmadan edemedim. Bahadır aktif değildim ama bundan sonra her daim buradayım çok teşekkür ederim kendi adıma :)

Bu kadar faydalı ve yardımcı olan bir site kurduğunuz için bende size teşekkür ederim .

Asıl Biz teşekkür ederiz görmediğimiz ama içten ve samimi konuşmalarıyla acımıza ,mutluluğumuza ortak olan dostlarımızı bize kazandırdığınız için .... Biz Kocaman bir aileyiz hepiniz iyiki varsınız

iyi ki varsın kk

İyiki varsınız k.k sız bir hayat düşünemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…