Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gercekten bu dunyadan degilmisim gibi. Hayallerim farkli.. Cok hemde. Insanligin cogu siradan fabrika cikisi gibiler. Azinlik ise topluma fayda sagliyor. Bazi insanlarin dunyaya gelis amaclarinin ozel oldugunu dusunuyorum. Yani siradan akip giden bir nehirde ayak basacak taslara ihtiyac olur ya karsiya gecmek icin.. Iste boyle bir sey. Umarim olene kadar tum planlarimi hayata gecirmis olurum. Hem kendi gelecegimi garanti altina alip hem de elimin uzanabildigi kisilerin hayatini duzene sokacak bir sisteme sahip olurum. Zamana ihtiyacim var Allah'im en az 5 seneye ihtiyacim var.

Güne iyi başlamıştım bugün güzel bir gün olacaktı bir şeyleri değiştirmeye başlayacaktım yavaş yavaş
olmadı...
Yine birileri gelip tüm hevesimi söndürecek cümleleri kurdu
Şimdi yeniden başlamak zorundayım yeniden motive olmak...
Hayat hiç üşenmeden yeni yeni küçük büyük sorunlar, engeller koyuyorsun önüme
Hadi bakalım...

Napsam ki soyle agir sozlerle dolu okkali bi msj atasim var ona ama daha zamani var diye dusunuyorum.
Maglum deveyi diken insani....durumu boyle yapinca degerli oluyorsun tornistanlar oluyor falan hep yasadigim durum neden acaba? Agir konusmamiza mi gerek mi var illa istenilen olmak icin insallah bu sefer şapa oturmam da sonuc istedigim gibi olur.
Formul basit itip kakicaksin.

Kendi hayatımı zora sokmaktan başka hicbir Şey yapmıyorum
Çok mutluyken bir anda umutsuzluğa kapılıyorum.Modum çok cabuk değişiyor
Bir an önce hayallerime kavuşmak istiyorum
Doktor olmak istiyorum Allahım
Emeklerimin karşılığını almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…