Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

malum dert.eşimin ailesine gıcık oluyorum.onları sevemiyorum ki çok insancılımdır normalde.maddi durumları iyi sayılmaz fakat çalışıp geçimlerini sağlıyorlar.çok pasaklılar.benciller.düğünümde rezalet çıkardılar.aileme saygısızlık yaptılar.evlerine gittiğimde yemek bile zor yiyorum.eşya biriktiriyorlar.her yer pis falan neyse.
asıl sorunum şu.beş yıllık evliyiz.kiradayız.eşim gil üç kardeşler.her birine üçer parsel düşüyor.ev alacağız ama en az 10 yıl krediyle ve şu an bile çok sıkıyorken kemerleri o zaman nefes bile alamayacağız.eşim 35 yaşında olacak nerdeyse elli yaşında kredi bittiğinde.tabiki parsel satmak istemez kimse kolay kolay.ama iki çocuğumuz var.onları iyi bir şekilde okutmamız gerek falan.satmasak bile müteahhide verip ev sahibi oluruz o evleri satarız desek kabul etmiyorlar.ille de gelin burda oturun muhabbeti var.fakat bana saçma geliyor.arkadaşımın eşinin babası bahçe satıp oğluna düğün yaptı.kredi çekmesinler diye para verdi.bizimkiler ölmeden bahçeleri adınıza geçirmeyiz diyorlar.neden bu kadar sıkıntı çekelim ki.tabiki kendi kazancımızla ev almak isteriz ama bu arada imanımız gevreyecek biliyorum.ikimizde memuruz ama en ucuz evler bile pahalı.onları bile 10 yıl kredi ödeyeceğiz.
ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

İçimden hiç bir iş yapmak gelmiyor, okumaktan ve pc başında yazmaktan normal konşmayı unuttum :KK14:
Sadece fırına gidip 1 ekmek diyorum, teşekkür edip çıkıyorum, markette kasiyere selam verip giderken by by diyorum..
Son 6 aydır süper asosyalim :KK14:

Az önce oldukça yüklü miktarda borcumun olduğunu öğrendim. Sağolsunlar vergi dairesinden tebligat geldi. Muhasebeci yanlış beyan vermiş. Cezalar vs eklenmiş, gelir vergisinde sıkıntı varmış. AA cidden büyük bir dert bu ama ben sakin sakin kk okuyorum. Al uğraş şimdi.

Anlatamam aklımdan geçenleri. Öyle kişisel, öyle derin konular ki kimse anlamıyor. Herkese anlamsız geleceğini bildiğim şeyleri artık ben de kelimelere dökmüyorum. Çok bunalırsam bir iki çıtlatıyorum ama ne çare bulan var, ne anlayan. Sus diyorum o zaman kendime. Her şeyi daha da b*k etme.

Özet: Hayat çok anlamsız.

zenginlerin toklugundan fakirlerinde acligindan yatamadigi lanet kahroladi bi dunya burasi ve demin allahim artik ya bu duzen son bulsun yada artik kiyamet kopsun dedim nefret ediyorum bu dunyanin pisliginden adiliginden adaletsizliginden

malum dert.eşimin ailesine gıcık oluyorum.onları sevemiyorum ki çok insancılımdır normalde.maddi durumları iyi sayılmaz fakat çalışıp geçimlerini sağlıyorlar.çok pasaklılar.benciller.düğünümde rezalet çıkardılar.aileme saygısızlık yaptılar.evlerine gittiğimde yemek bile zor yiyorum.eşya biriktiriyorlar.her yer pis falan neyse.
asıl sorunum şu.beş yıllık evliyiz.kiradayız.eşim gil üç kardeşler.her birine üçer parsel düşüyor.ev alacağız ama en az 10 yıl krediyle ve şu an bile çok sıkıyorken kemerleri o zaman nefes bile alamayacağız.eşim 35 yaşında olacak nerdeyse elli yaşında kredi bittiğinde.tabiki parsel satmak istemez kimse kolay kolay.ama iki çocuğumuz var.onları iyi bir şekilde okutmamız gerek falan.satmasak bile müteahhide verip ev sahibi oluruz o evleri satarız desek kabul etmiyorlar.ille de gelin burda oturun muhabbeti var.fakat bana saçma geliyor.arkadaşımın eşinin babası bahçe satıp oğluna düğün yaptı.kredi çekmesinler diye para verdi.bizimkiler ölmeden bahçeleri adınıza geçirmeyiz diyorlar.neden bu kadar sıkıntı çekelim ki.tabiki kendi kazancımızla ev almak isteriz ama bu arada imanımız gevreyecek biliyorum.ikimizde memuruz ama en ucuz evler bile pahalı.onları bile 10 yıl kredi ödeyeceğiz.
ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Eski evde mi gelin oturun diyorlar anlamadım
Kredi zor tabi her geçen gün daha zorlaşıyor ve faiz yükseliyor alicsksaniz acele edin yoksada bekleyin ne zaman yaparlarsa

Gerçekten her şey bitti mi ?
Beni tamamen unutup yoluna bakacak mısın ?
Her şey tam düzelecek artık nişan yaparız diye düşünürken beni silip atacak mısın gerçekten ?

Uzun süre gayet iyi gidiyorum, yanlış yapmıyorum ama uzun süreden sonra illa bi yanlış yapıyorum, yanlış birine meyil ediyorum uzun aralıklarla. Sevgi isteğim bir yerde çok mu artıyor nedir.

düşündükçe aklımı yitireceğim sanki
bir zamanlar herşeyin olan adam şimdi yabancı sana şaka gibi
cidden şaka gibi uzaktan bakmak beni delirtiyor
sana uzaktan bakmak beni çok üzüyor
ama sen bilmiyorsun anlamıyorsun duymuyorsun
bir gün dayanamayıp yanına gitmekten korkuyorum
ben üzülüyorum be adam senin umrundamı acaba hiç
1 yıl olmak üzre üstüne kimseye bağlanamıyorum sevemiyorum benimseyemiyorum
hayır bide onca yaptığın şeye rağmen nefret edemiyorum ya ona yanıyorum en çok
nefret etmek istiyorum senden tiksinmek istiyorum seni unutmak istiyorum
kendin gittin ama hala niye aklımdasın niyeee :mad:

Sevişme sesini böğürmelerini iğrenç ritimde kulağıma gelen yatak gıcırtını tekrar duyarsam direk ziline mi basayım duyduğum an yoksa kapına not mu bırakayım utanmaz komşu! Edepsiz kadın edepsiz kocası bizi görünce yüzümüze nasıl bakıp selam vericeksiniz? Gece gece iğrençlik ya! Hala inliyor utanmaz kadın!

Back