Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kocamda harbiden şans yok ya,sıfırın altında hatta eksilerde:KK48:
İkimiz de yorgun olduğumuz için sofra hazırlama konusu biz farkında olmadan sıraya girmişti,bir gün o hazırlıyor bir gün ben yani. Ne zaman sıra bana gelse hep annem salatamıza kadar yapmış oluyor ama tesadüfen :KK53:
Söylemeyi düşünüyor muyum, hayır.Çaktıracak mıyım,tabi ki hayır:KK53: Kötü müyüm,eveeett :))

Son düzenleme:
Of! Al şu sıkıntımı Rabbim...
Geleceğe dair bir şey olacağı yok ve olanlar canımı yakıyor, ileride yaşama ihtimalim olsa bile ayrı bir canımı yakacak o da, kabullenemiyorum şimdiye kadar olanları.
Bitsin gitsin kafamdan sonsuza dek unutayım o da hiç çıkmasın karşıma...

Ben kaldıramıyorum ya sevdiğim insanın, beni sevdiğini söyleyenin bir başkasıyla sevgili olup ona güzel sözlerle seslenmesine, bir başkasına dokunmasına, bir başkasına hediye almasına, o başkasının ona aynı şeyleri yapmasına, yakınlık kurmasına dayanamıyorum, kaldıramıyorum. Araya başka bir insan girdi mi kaldıramıyorum, çok çok zor. Nasıl duruyorlar anlamıyorum... Çok mu düşünüyorum doğru muyum. Bir de hala anlamadım, biriyle beraber olamamak ama onu hiç unutmamak hep sevmek hayatta en çok onu sevmek ama bir başkasını da çok sevmek nasıl oluyor. Allah yaşatmasın yine de, anlamak da istemiyorum.

Son düzenleme:
Keşke ölseydim şu yaşıma kadar yaşamasaydım .
Azıcık yüzüm gülüyo sonrası hep hüsran..
Ben hiç bir şeyi haketmiyorum ne sevilmeyi , ne değer görmeyi , ne evlenmeyi , ne bebek sahibi olmayı hiç bir şeyi...
Umarım sabaha gözümü hiç açmam sonsuza dek...

"... konusunda zorlama yoktur." ile bir baska konu sanıyorum bir, iki gunden beri gundem yaratmakta. Oncelikle insanların kisisel haklarına ve ozgur iradelerine saygılı olunması gerektigini kavrayamamıs olan arkadaslarımın oldugunu gormekten uzuntu duyuyorum. Ustelik belirli bir olgunluga gelmis arkadaslarımın bu tarz konularda "MAHALLE BASKISI" yapıyor olmaktan kendilerini de alamadıklarını goruyor olmak beni ayrıca uzdu.

İnsanların ozel hayatları, secimleri (hur irade) vardır. Buna ne ben ne de sizler dısarıdan mudahale edemezsiniz. Boyle bir hakka sahip degiliz, olamayız da. Bizlerin durması gereken nokta burasıdır.

Genc bir kızla (sizden yasca kucuk olan) konusurken uslubunuza dikkat etmenizde de fayda goruyorum. Suclayıcı, vicdan azabı yaratıcı cumleler kurmamanızı ozellikle sizlerden ozellikle rica ediyorum.

Tum admin ve uye olan arkadaslarıma da SAYGILARIMLA...

Leslie ve dumbell yaptıktan sonra pert olsam ve karnımda guruldamalar başlasada kulak tıkayacağım ona :) inşallah sporuma devam edebilirim :KK6:.sanki şimdiden inceldim(pollyana ben):KK70::KK53:

Bir insan ne kadar pis düşünceli ve itici olabilirmiş buna da görmüş olduk
Eğer senenin sonuna kadar her gün görmeyecek olsam,senin ve o fesat sevgilinin kafasını duvara sürtüp duman çıkartırdım da,değmezsiniz be

Yaşadığım yerde, annemle sık sık gittiğimiz cafede cinayet işlenmiş
Adam gelmiş eski sevgilisini başından vurmuş sonra da kendini öldürmüş ..
Kızıda sima olarak tanıyorum çok kötü oldum şuan :KK61:

Aklımdan sen geçiyorsun sen
Seni ne çok sevdim bir bilsen
Bir rüzgardı seni kalbime atan
Güneşti gözlerinde benim sonsuzluğuma batan
Aklımdan sen geçiyorsun sen
Bir kaç çiçek kurusu köşede
Seni bekliyorum o he zamanki yerde
Gelmeyeceğini bildiğimden...

Bugün doğum gününü öğrendim ben senin
Aramizda 3 güncük var sadece:)
Ve evet öğrendiğimden beri yüzümdeki sırıtmaya engel olamıyorum:KK28: