Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sen beni mahvediyorsun
Gerçekten artık yoruldum
Yoruyorsun sen beni,bana iyi gelmiyorsun
Nasıl anlamazsın hala anlamıyorum
Ben yapamam
Ailemin bana güvenini zedeleyebilecek hiçbir şeye kalkışamam,onlara yalan soyleyemem
beklentilerim için çalışmam gerek benim
Kalbimi dinleyecek lüksüm yok
Bu yüzden lütfen bırak beni her şey daha da kördüğüm olmadan bırak

Dondurma yiyesim var ama boğazlarım şiş...
Eşim işte onu çok özlüyorum ama başka çare yok...
Sınava hazırlanıp benimde memur olmam gerek çünkü maddi durum yok...
Allahım bana ders çalışıp sınavı kazanma gücü ver sonrada hayırlısıyla atanayım hep bir ağızdan amin...

İki gündür toplasan 8 saat uyumamışımdır
Gözlerim kurbağa gözü gibi pörtlek ve kırmızı
Uykum var ama dersane var
Zaten evde kalsam da uyuyabilecegimi zannetmiyorum
Tek iyi yönü uyumadigimda ders çalışıyorum
Kafami patlatasim var,artik düşünmek istemiyorum

canım yavrucağım Prensesim... seninle 8 ay önce tanışmıştık. ayağı sakat olan annenin 6 yavrusundan biriydin. bir yardımsever, annenin hamile olduğunu görünce doğum yapana kadar eve almış, siz doğduktan sonra da anne sütünden kesilene kadar bakmış. 50 günlüktün daha senle karşılaştığımızda. 6 kardeş de ayrı tatlıydınız ama sen bambaşka idin. küçük kızım benim.. arabada kucağımda tam 800 km geldik.. miyav miyav diye incecik sesinle durmak istiyordun. ara ara mola verdik , tuvaletin vardır diye seni toprağa koyunca fırlayıp odunların altına kaçman , odunların arasından seni çıkarmaya çalışmam... heyy gidi...

sonra evimize geldik. o kadar küçük ve masumdun ki... aldığımız mamayı beğenmedin. her saat başı yeni bir şeyler bulmaya çalıştım sana yiyesin diye. mamanın üstüne ton balığı koydum, haşladığım tavuğu getirdim, sütü suyla karıştırdım... çok korktum alışamayacaksın bize diye ama ikinci gün severek yemeye içmeye başlamıştın herşeyi..

bikaç hafta sonra seninle bahçeye çıktık, bahçede gezmeyi çok sevdin. akşamları işten koşarak geliyordum eve, seni görebilmek için. önce hafta sonları benim kontrolumde olan bahçe gezilerine bir iki saatlik tek kalmalarınla, sonra da sabah işe giderken seni bahçeye bırakıp öğle yemeğinde birlikte yemeğe eve gelmelerimizle devam etti...

seni tamamen eve hapsetmek vicdanımı sızlatıyor, sokağa bırakma fikriyse eve alışmış bir yavru olarak yeme içmen konusunu tek başına halledemeyeceğini düşündüğümden korkutuyordu beni. gündüzleri dışarda mahalleden edindiğin onca kedi arkadaşla gezinmelerin, oynamaların akşamları da kapıya gelip miyavlayarak içeri girmen , girer girmez mama odana koşup neler var yemekte diye bakman, haşlanmış tavuk yada balık olmadığı günler kafamı şişirene kadar miyavlayıp sonunda pes edip gidip mamandan yemen.. sonra gelip köşe takımının sana ait köşesinde kendini baştan aşağı yalaman ve uykuya dalmanla düzenimizi kurmuştuk... kucağımızda "pofurdağımmm" diye seni sevmelerimiz. benle yakalamacılık oynaman...

off pofurdak nasıl unutucam hepsini... nasıl alışacağız sensizliğe.. her akşam mutlaka dönerdin geri... mutlaka! 8 aydır her gece evinde sıcak koltuğunda yatardın. geciktiğinde balkondan seslenirdim "prenses" diye.. nerdeysen tüm gücünle miyavlayarak yalpalaya yalpalaya koşardın kapıya, iner alırdım seni.. gece gelip ayaklarımın ucunda yatar sabahları da alarmla birlikte yorganın altına girer ayaklarımı tırmalayarak beni uyandırırdın:KK68: esnemen, miyavlaman, balığın akvaryumundan gidip su içmen, evin içinde mırıldaya mırıldaya gezinmen, her yere bıraktığın bembeyaz tüylerin...

gittin 2 gecedir dışardasın.. ben öyle umuyorum ama biliyorum kızım yaşıyor olsan mutlaka dönerdin eve.. başına bişey geldi kesin.. :KK61::KK61:

gözlerim dolu, boğazımda bir yumruk yazıyorum bu satırları.. seni baban da ben de çok ama çok sevdik... evimizin tatlı neşesi olmuştun aylardır.. keşke o gün hiç göndermeseydim seni dışarı.. offff.... :KK61::KK61::KK61::KK61:

Back