Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu sitede gercekten tanimama ragmen kalben cok isindigim iki kisi var muhabbetiniz yok samimiyetimiz yok ama seviyorum ruhlar toplu ordulardir ruhlar aleminde anlasanlar burada 40 yillik arkadas gibi anlasirlar biri yonetimden digeri uye ...gizli tutuyorum sizi ama Allah(azzevecelle)her daim her isinize kafi olsun iki dunyadada mutlu olun...sevimli kisilikler siziii

Bu yıl nasıldı? Nasıl geçti?
Bu yıl,her yıldan farklı bir yıldı hayata,aşka ve aileye dair pek çok şey öğretti bana..Çok acılar,çok göz yaşları akıttırdı...Beni 1 yaş değil 5 yaş kadar büyüttü ben hep olgun bilinirdim zaten hayat beni olgun bir kız yaptı..Bu yıl çok şey öğrendim..Bir daha gerçekleştirmemek üzere yaptığım çok hatanın acısını iliklerim ve damarlarımda sonsuz hüzünle hissettim..2016 dan bir beklentim,Ümidim,Hayalim yok tek dileğim şu şair ruhumun acıları,kederleri biraz olsa dinsin..Kalbim dinlensin...
Herkese için çok huzurlu bir yıl olmasını diliyorum..Mutlu yıllar:KK60:

Sabah 6 da uyunca şu saatte uyanmam çok normal :KK45:
Ne akşamdı ya sevgilimle şaraplarımızı yudumlamak , dans etmek , bana sürekli iltifatlar yağdırması :KK30::KK50:
O son dakikalar sayılırken coşkuyla sarılıp yeni yıla girmek harikaydı :KK200:
Bi ömür her yıla birlikte sağlıkla , aşkla , huzurla girmek dileğiyle :KK200:

Kimine göre çok duygusal, kimine göre fazla mantıkçı.. O anki konuya duruma bağlı, birini gördün diye niye illa hep aynı olmak zorundayım?
Duygusal ama mantıklı olamaz mıyız? Yerine göre her şey.
Olması gereken nasılsa öyle olmalı.

Back