Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Arkadaşlar bu anksiyete nasıl birşey? Ben baş ağrısı ve dönmesi şikayeti ile doktora gittim. Hemen anksiyete dedi. Ağrı kesici ve antidepresan verdi.
Sevdiklerimi kaybetme korkum var, pek kalabalık içine karışmayı sevmiyorum ama karışınca hoş sohbetimdir. Konferans falan verme durumlarinda kalabalik karsisina gecince titremeye basliyorum. Haftasonlari yataktan kalkmak zor geliyor. Kalkınca da evde kitap okuyorum. 2 gün ece kapatıyorum kendimi. Bu mudur anksiyete?

Yalniz geldin yalniz öleceksin toprak...
Seni anlamayan üc bes insani düsünüp
sinirlerini yipratma. Hatta aileni sev ama yalnizligina çare olmayacaklarini kabul et. Beklenti icine girme. Güçlüsün güçlüsün kimseye Allah 'tan baska kimseye ihtiyacin yok. Isleri sana düsenlere yardim eli uzat. Kin gütme. Kimse yanin da olmak zorunda degil. Yaninda olmayanlara bir kul oldugunu unutmadan ceza vermeye calisma. Bugünler Allah'i daha cok düsünmen icin var. Aklindan cikarma. Kizina iyi bak. Onun sagligi herseyden önemli. Ondan sen sorumlusun. Allah'in sana hediyesi emaneti. Agzin sükürsüz olmasin. Allah'im sükürler olsun. Canim kizim seni seviyorum

Çok güzeldi bilerek yanağında ruj izi bırakıp annenin görmesini sağlamak kocacım :) sen benim aşkımsın onun değil .
uzata uzata aşkımmm demiyomu gıcık oluyorumm . Adamı böyle göstere göstere öperler birileri kıskansın :)

Akşam rüyamda göğüslerime silikon taktırdığımı gördüm
Ayy o ne kötü bi histi öyle göğüslerimin altı kesilmişti falan
Aslında estetik hiç düşünmüyorum zaten 85 beden normaller ama nedense rüyama girmiş .
Baya korktum

Canım kardeşim gönlüne, kalbine, yüreğine sağlık... Ne güzel yazmışsın... Allah cc kızınla, ailenle sıhhatde afiyette uzun bir ömür nasip etsin size...Şükrünüz daimi olsun. Amin amin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…