Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sabah büyük bi sürprizle gözlerimi açtım =)
Sevgilim tarafından gönderilmiş bir sürü gül
Üzerinde de bir not :
Sana sahip olduğum için çok şanslıyım iyi ki benimsin , seni çok seviyorum
Bende seni çok seviyorum sevgilim asıl ben çok şanslıyım

Cinlenmemek elde değil
Yan odadaki arkadaşa mı üzüleyim bdv deki konulara mı
Hepsinin ortak suçlusu 'erkekler'
Topunun köküne kibrit suyu desem istisnaları kurban etmiş olur muyum bilmem
Aman totosunu kaldırarak büyüten de biz kadınlarız gerçi
Yeni nesil anneler bilinçli olalım bari

Ah anne ah, bana dedin dedin aşağılayarak işte sonunda kendin bana dediğin ama olmayan sonuçları yaşıyorsun. Hoş bu sende hepp vardı ama...
Bir de sanki sana ben hakaret etmişim sen bana dememişsin ben sana demişim gibi boş yere "gözün aydın" diyorsun, ki ben yine de dikkat et sor bir daha falan diyorum. Kendi kendine düşman kuruyorsun kafanda, bilsen bi kendi davranışlarına karşılık verildiğini.
Güleyim mi ağlayayım mı? Ama sinirim bozuluyor.
Ne kadar seversen sev ne kadar seversem seveyim bir gerçek var ki bana çok manevi zorluklar yaşattın, hassas biriydim ben... İyisiniz kesinlikle tersini düşünmüyorum ama yalnız büyüdüm ben kendi içimde, manevi zorluklara, kırılmalara karşı bana yardım etmenizle değil o dersleri yaşatmanızla, boşlukla.. Ne yazık ki. Bir başkası aile içinde olur normal der bir başkası belki bir süre sonra üstten konuşurken aynı şeyi derim ama o yaşadığım zamanları daha ayrıntılı düşündükçe yine hissederim o büyük kırılmaları, zorlukları.

Son düzenleme:
Kendimi çok yorgun hissediyorum .
Keşke çocuk kalsaydım hep
Oyunlar oynasaydım sokaklarda , her gün şeker almak için bakkala koştursaydım , hayattan bi haber barbie bebeklerimle uğraşsaydım .
Büyümek hiç güzel değilmiş 25 yaşına girecek olan Shanna'yı sevmedim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…