Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu hayat, bu aşk olayları ne kadar çirkin ya !
evet çirkin olan ben değil, erkeklerin begenileri !
oysa ne de güzel gelmişti ilgin bana, mutlu mutlu geziyordum ortada. Ne olur sanki, hiç makyaj yapmasam, hiç dikkat etmesem kendime, hiç gülmesem, ama senin dikkatini çeksem, hoşlansan benden... tanısan seversin aslında ama bir erkegin dikkatini çekmek için kendimi parçalamak istemiyorum.
hiç dikkat çeken bi kız olamadım. hiç öyle uzaktan kesilmedim.
sank sen beni farkettin gibi gelmişti bana ama oyle bir şey yokmuş.
balon çıktı balon.
bu hafta geçsin, göz kalemi bile çkemiycem.
off yine mi depresyon !
İnsan fiziksel olarak kötü oldugunda başka hicbir sey umrunda olmuyor gerçekten. Cani burnunda gezen herkese şifa diliyorum. Saçımı okşasa biri öyle uyusam, uyurken bile yoruluyorum çünkü cok zorlanıyorum. Cok ama cok yorulmuşum. Daha başka şey çıkmasın vucudumda, cikanlari kabullenebilirim sanirim. Belki de çözüm gidip dönmemektir. Yeni bir sehir, yeni bir hayat, daha az keder ve sorun...
Öfffff bu adam niye böyle yapiyor yaaa ... Önde duram türklerden 3618272 kat daha kötü insanlar durdu orada. Bu kadar soru sormadi.... Yemin ederim insanin gururuna dokunuyor.......kalkip prof. Agizina iki üc patlatasiö var!!!!!
Pişman olamayacagım. Bu benim hayatım bu benim seçimlerim.
Belkide Bana Dogruyu Yanlışı gösteren olmadı Buhayatımda.
Yanlış biliyorum.
Ama yanlışlarınızı iyikide yüzünüze Söyledim.
...
Allahım Nasıl Biryerde Calısıyorum ben hep yalan dolan....
.....
Bu adam Neyapmaya Calısıyor Cıldırıcam...
......
Akşam Neyemek Yapsam... ?
...
...... Şirketin Ödemeleride Cok aksadı Sanki.
....
kilomu aldım Ben ?
...
Pazar günü annemleremi gitsem.
...
Yagmur yagarmı ?
..
Evi nezaman temizlesem..
Ay cıldırcam Vallaa