• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım sen bana yardım et, pozitif olmamı sağla, karamsarlığa sürüklenmeme engel ol, kötü niyetli insanları farkettir, bertaraf et.. İşimde başarılı olmama yardım et...

Aşık olmadan evlenmek hiç bana göre gelmiyor. Sonra sevgiye dönsün isterse ama aşkla başlasın...

Ağlıyorum sizin yüzünüzden
Dost sandığım insan çoktan sırtını dönmüş bana
Çoktan kopmuş bir ipi elimle tutmaktan yara oldu artık,takatim yok tutmaya
İnsanlar çok acımasız,yüzüne bakarak gülebiliyorlar
Yeter artik istediğim tek şey kendimle kalmak
Karar verdim halledeceğim bu meseleyi onu ilk gördüğüm yerde
Senin arkadaşların beni beğenmiyor ya nasıl bu kıza ilgi duyuyosun diyorlar ya
Benimle resmen dalga geçiyorlar ya
Dinle onları sende kurtul bende

Yeni saç modelimle ilgili aldığım iltifatlar beni çok mutlu etti :KK28:

Mmmmm Sucuklu tosttt.... Yedim Evet hemde bu saatte... pişman değilim yine olsa yine yerdim. 3 günlük dünya bea rejim yapıp aç kalmaya değer mi? Değmez

Gerçekten dostum dediğim,kardeşten öte canımın içi bana yine en iyi sen geldin
Beni en iyi sen anladın,bana cesaret verdin
Aynen konuştuğumuz gibi yapıp bu konuyu uzatmayacağım
Çok tesekkur ederim her zaman destek olduğun için

Tek tatil gününde deli gibi hastayken sabah 7 de uyanmak
Kalbim çok hızlı çarpıyor ve çok huzursuzum
Düşünürken bile ellerim titriyor
Allahım ne olur bi günler bir an önce geçsin
Neyse gidiyim de deneme çözeyim bari

"Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?''

İki ay öncesi tüp bebekle hamile kaldığım 16 haftalık ikizlerimi bebeğimin suyunun patlaması sonucu kaybettim. Suyu patlamasına rağmen salak doktorum serklaj yaptı, rahimime dikiş attı. Başka doktor ise böyle bir şeyin mümkün olmayacağını anneyi zehirler öldürür dedi ve suni sancıyla doğum yaptırdı. Doğumdan sonra hiç toparlayamadım. Geçmek bilmeyen ağrılardan dolayı doktora gittim. Böbrekler de kum,idrar yollarında iltihap, mesanede iltihap,rahimde kürtajdan kalma parça,apandist de iltihap bulundu ve apandis patlamak üzere patlarsa seni zehirler ölüme yol açabilir dedi. Şimdi düşünüyorum da keşke yavrularım dursaydı zehirlicekse onlar zehirleseydi. Öleceksem sebebi onlar olsaydı yavrularımın kalpleri atarken sırf benim sağlığım için aldılar benden,peki sonuç ne hani sağlık nerede.

Back