• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bravo çok güzel aptal yerine koydunuz beni
Evet güzel değilim,sempatik de değilim
Dikkat çekecek hic bir özelliğim de yok
Peki bu kadar sıradan bir kıza boyle aptalca hisler besleme nedenini neden arkadaşınıza sormuyorsunuz
Belki o farkındadır oturup iki laf etmediğin bir insanın arkasindan konuşmamak gerektiğini

Hayatla aramdaki bag ttnet'in kotu internet baglantisi gibi bir baglaniyorum bir kopuyorum.. :confused:

Gururlanmamak elde değil
12066018_10153685867795409_1592505959362414854_n.jpg

Hergün dualar ediyorum rabbimndualarimi kabul etsin insallah ilk defa bisey için bu kadar çok dua ediyorum. Rabbim tekrardan birbirimizi bize yazsın. Lütfen benim ol tekrardan. Sana ve kızıma çok ihtiyacim var. Herşey düzelsin artık. Gecmiyo günler gecmiyo çok uzgunum

Bugün saç boyası almalıyım .
Saçlarımın yeniden o göz alıcı siyahlığa bi an önce ulaşmasını istiyorum :KK28:

KaZen rica edebilirmıyim profıl fotonu degiştirebilirmisin icim kararıyo topicte dertli zaten samimi sóylüyorum kızma

Keske anlasam ne yapmaya çalıştığını
Ne hissettiğin belli zaten bakışlarından da bu yolun sonu nereye çıkar onu merak ediyorum ben
Yoksa yine seni fark ettiğimi anlayınca başkasıyla mi çıkmaya başlayacaksın
5 yıl öncesini tekrar yasamak istemiyorum
O yüzden bu sefer içime kolayca islemene izin vermeyeceğim
Sana karşı takındıgım o duygusuz tavrı kolay kolay bozmayacağım
Tekrar üzemeyeceksin beni,üzgünüm...

Ne kadarda yorgunum...Hayat yordu beni 100 yaşındayım sanki içim katran,karanlık,boğuk gözlerim ve bakışlarım ...

Kalbimse işlemini yitirmiş boş bir organ artık...

Ya bu kız 5 buçuk aylık oldu daha hala geceleri kaka yapıyor bide uyanıp sırıtıyor gece gece insanın daha bi sinirleri bozuluyor. Bu saat olunca da uyuyor. Insan neden çocuk yapar? Çünkü rahat batar... zalım geceler:KK57:

Yakın olacağın insanla önemseme dereceleriniz benzer olmalı.

Back