• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

oturup ağlamak özledim sadece özledim meğer unutamamaışım ben seni

Su an yatagimda ters bir şekilde uzanıyorum .
Şu sıralar hayatımda hiç bir şey yerli yerinde gitmiyor .
Is arıyorum bulamıyorum.
Son siniftayim ve bu okulu nasıl bitirecegimi düşünüyorum.
Hala eski Sevgilimi seviyorum ki o nisanlanma arefesinde .
Kilo vermek istiyorum hep aynı yerde sayıyorum .
2. Kez en yakın arkadaş kazığını yaşıyorum. ..
Yetkili servisinten bile usulsuzluk gördüm. Artık kedileri bile severken öyle mutlu olamıyorum .
Sanki boşa uğraşıyorum . Her şey hakkında bir kaza gecirsem de ölsem herkes için daha rahat olurdu . Belki canım acimaktan yorgun .

İsteklerinizi, hayallerinizi küçümseyen kişilerden mümkün mertebe uzak durun!
Ruhu küçük insanlar başkalarını da daraltmak, azaltmak ister.

Off çocuklarım uyusa da uyusam. En son ne zaman 5 saat deliksiz uyudum acaba.. uyku özürlü benim bu çocuklarım, hiç bana cekmemişler...:KK46:

Yarın saçlarımı birazcık kestireyim yeni bi model verdireyim .
Çok sıkıldım belime kadar upuzun aynı model saçlarımdan .
Yaza kadar küçük sırrımla saçlarımı daha sağlıklı şekilde belime kadar uzatırım yine nasıl olsa:nazar: :KK37:

Bir insanin hayatinda tutunabilecegi huzur bulabilecegi siginacagi yeri olmali. Olmamasi ne kadar kotu.. Bende aptalligima doymayayim. Benim caresizligimi sonuna kadar kullanan bunu yuzume vuran adami terkedio tekrar geri donuyorum. Yoruldum. Oglumla kendime yepyeni bir hayat kurmak huzur bulmak istiyorum. Oglumu buyutmek istiyorum. Tabi sukrettigim seylerde var. Saglikliyim ben ve oglum.. Annem ve kardesim benim yanimdalar.. Cok sukur diyelim..
Ama sen sevgili kocacigim niye bu kadar acimasizsin. Ne yaptimki ben sana..
Allahim bu adam beni daha fazla uzmesin nolur buna izin verme.. Yalvariyorum...
Allahim nolur bende mutlu olayim azcik nolur... Oglumda saglikli guzel bir hayati olsun.. Hic bir seyde gozum yok.. Azicik huzur istiyorum. Hayatimi yoluna koymak dirayetli olmak istiyorum.. Cok uzuluyorum..

Yahu..
Hayallerimle onumde sadece bi kac milyon dolar var. Ne olurdu sanki bende alisverise ciktigimda kac para olduguna bakmadan istedigimi alabilseydim sanki? Hayat cok acimasizsin :D

Bu gece tuhaflığım üstümde:KK45:
Karnım aç gibi ama canım bişey yemek istemiyor gibi , ama sanki bişeyler de çekiyor gibi .Tatlı mı yesem ? Tuzlu mu ?Ekşi mi ? Ya da yok bu saatte yemeyeyim artık :KK35:

Oğlum minik mucizem keşke benimle kalsaydın bulantılarım olsaydı yine sabahlara kadar tuvalete taşınsaydım doğru düzgün uyumadan sabahı etseydim ama sen benimle olsaydın hafif hafif tekmeler atsaydın yine çok özlüyorum ben seni

Vampirlere inanan tek ben varım galiba :KK47:
Off keşke vampir olabilsem sivri sivri dişlerim çıksa benimle uğraşanlardan amma intikam alırdım :KK53:

Amaaaan şimdi bu kadar kiloyu da nasıl verecem ya. B*k vardı sanki hamileyken her elime geleni yedim pöfff. Acaba sürekli hamile mi kalsam? bu sayede hep şişko kalabilirim

Back