• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Neden konularda adam değil de Ada'm yazılıyor çok merak ediyorum ous gibi bir geyik mi acaba :)

Çarşıda hiç adam gibi bir şey yok. Bütün hırkalar ceketler düğmesiz. Sanki pırlantadan düğme yapacaklar.
Benim böğrüm üşüyor arkadaş!
Kara kış varmış gibi kabanlar, incecik üstler, düğmesiz hırkalar.
Bir şey alamadım. Bir de çok güzel şeylermiş gibi gereksiz pahalı bazıları :/
Heralde fularlar, boyunluklar moda olacak, ondan böyle.

profil resmim ve kullanıcı adım değişince kendimi tanıyamıyorum. Kendi yazdıklarımı bulmakta zorlanıyorum resmen :-)

Endemik bitki türlerinin yaygın bir alanda üre......

Yarın işe kim gidecek diye düşünüyorum. Bugün tembellik diz boyu.

Ahhh sevdiğim bitanem nasılsın iyi misin? Bu virane yıkık gönül seni bekler senden bir haber diler.
Rabbim ondan haber almayi nasip et bana :( :( :(

Rabbim sen dunyanin herneresinde darda olan el acip sana dua eden kullarin varsa yar ve yardimci ol Rabbim

Yagmur yagsa keske.Elime cayimi alip seyretsem.Bi huzurluyum nedense.Nedeni yok gerci ama.Hep boyle kalsam:21:

herşey çok güzel olacak inşallah çünkü sen öyle konuşunca içime su serpiliyor beynimi yeyip bitiren şeyler gidiyor...
(az da olsa)

çiçeklerim dökülür her mevsim, sonra yeniden açar, ümidimin boynu bükülür, sonra deniz bin defa taşar:KK75:
her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma, benden selam söyleyin bütün aşklarımaa:KK75:

Back