• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sevmeyi özledim, kendim için değil bir başkası için bişeyler yapmayı özledim. Birini oldugu gibi kabullenmeyi, sarılmayı, öpmeyi, gülümsemeyi özledim. Çok yalnızım lan !

Sen tam bir K....K`sın canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH ım hayırlarla doğsun yeğenim annesi de kendisi de sağlıklı olsunlar inşaallah :)

Sabah sabah yine Kk'daki yorumlara baktığım gibi tüylerim ürperdi...

Soğuk desem değil, sıcak desem o da değil.. ne dengesiz bir hava kışlıkları mı çıkarsam, yazlıklar ince mi gelir..

Derse gitmeye üşeniyorum şu an, Oliver'ın o güzel İngiliz aksanıyla soru sorduğunda yine karşısında kilitlenip kalacağımı düşündükçe daha da bir gidesim yok. Uf.

Off bu çocuklar... Allah im yardım et çabucak alişsinlar artık

Sevmiyorum su soguk mevsimleri iste.. hastayim ama bi ben degil herkes ayni.. bogazlar sisss... yutkunmak istemiyorum.. bugun anca biraz yemek yiyebildimm. Offf gelde yazi arama.....

Ayyy içim şişti resmen hayırlısıyla şu gün bir bitseydi.....Herşey üstüme üstüme geliyor.Deli gibi bağırmak geliyor içimden............

birkere de güzel başlayıp yine güzel biten konuşma olsa keşke
her defasında kavga edip kapatıyorum pöfff

Umarim en hayirlisi neyse o olur, gitmesini istemiyorum ama gidemesse darda kalacagiz

Bu kokuya aşık oldum ben ama yaaa...
Maaşı aldığım gibi sipariş vericem inşallah. :KK49::KK51:

Nefret ediyorum Eylül ekimden. Hayatin yaprak dökümü ayları. Bari olanlarin hepsi güzel sonuclar dogursun.

Back