• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yaz bitmis bugun iyice belli oldu.. hic sevmedigim soguk kasvetli gunler hosgeldiniz desemmi bilemedim....??

Tut ellerimden çocukluğum bırakma beni, Yaralarım kabuk bağladı, yeşerecek birgün Son aldanışlarım en son ağlamam olsun bugün, Kırgınlığım, mahçubiyetimin önünde değil ardında saklı... Saklanma gökyüzünden yağmurlar avuçlarında zaten, Nefes al, boğulmasın güneşli günlerin yaşamalısın, Aç kollarını ,gülümse rüzgara meydan oku, Uçurtmasını yakala güneşten önce mutlulukların...

Allah'ımm şimdi çıldırıcamm yaaaa yetterrrrrr yeteerrr yeterrr diye bağırıcam,kırılacak sonra ooofff

O kadar çok şey geçiyorki aklımdan.. Şimdi nerede ne yapıyor oda benim gibi uzaklara dalıp dalıp gidiyormu yoksa gayet keyfi yerindemi gözleri başka gözlere değdimi vs vs vs.. Bir yandan da ders çalışmaya ne zaman başlasam nasıl kilo versem saç rengimi değiştirsemmi... Evet hepsini aynı anda düşünüyorum ama huzur bulmak istiyorum artık..

Nasıl bir uğursuzluk var üzerimde kimin kem gözleri değdi anlamadım.
Bu kadar çok düşülmez :S

bu akşam gezmeyemi gitsem diye düşünüyorum

Dunya tatlisi bir yavrum melek gibi bir kocam bide gecim derdi olmasa daha ne isderim diyorum

Surekli uzmanlardayım zaten tedavi goruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden hiçbişey yoluna girmiyor. önüme artık dikenler çıkmıyor taş kaya ne bulursa yani. mutsuzluğun dibine vurmuş durumdayım. atanmak istiyorum çalışmak istiyorum gitmek istiyorum :KK42::KK42:

Eti pufff askina...... yedikce yiyesim geliyo ama yememde gerekiyor... biri beni durdursunnnn

Back