• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahimm migren agrilarim gecsin gitsin ve bir daha geri donmesin insallah aminnn..

Olgun bir çocuk olamıyor muyuz? Bence olabiliriz.

kocam beni aslında hiç özel bir yemeğe götürmemiş de acaba eski sevgilim veya eski bir arkadaşım falan herhangi biri ile özel bir yemek yedim mi? :KK64:düşünüyorum...

bu yasadığım ardarda sıralanan kötü olaylar benim için sınavmı yoksa hayırlı olmadığının göstergesimi ?
şayet hayırlı olmadığının göstergesiyse neden 2 gün sonra buzlar eriyor ve herşey normale dönüyor?

sütüm minnak oğluşuma ne kadar süre yeticek acaba :KK46:

Kimse niye beni anlamıyor. Niye herkes benim dertlerimi basitmiş gibi görüyor. Madem bu kadar basit dertler ben niye acı çekiyorum? Niye benim canım acıyor?

Eve gitseemde bi duşaa girip çıksam dinlenseem bitse şu hafta herşey çok güzel olsa. :KK12::KK12:

yarın ne giysem?
hava çok soğuk.
artık korkunç rüya görmesem güzel olur.
hava soğuk olsa da yağmurun etkisi her şeyi güzelleştiriyor.

Evet evet bir eline sigara bir eline bira alınca tam cool çocuk olmuşsun
Hayat sana güzel be kozasından çıkan minik kelebek:KK54:

Kayinpederim ve kayinvalidem keske hayatimdan tamamen ciksa. Ah keske ciksalar!

Ben napıyorum yaaaaa..............:mad::mad::mad::mad::mad:
Aşka hasretimden mi bu aptallığım?
Böyle bir şeyin içine düşmemeliyim. Bu bana ancak zarar verir. :KK17::KK61::KK61::KK61:
Kendimi bıraksam aşık olucam galiba. :KK61:Olmamalıyım. :mad:

Senin bu asabiyet tabii davranışlarına hep böyle :KK57: bakıyorum kısacası sen her kelimelerime sataşıyor kendini ve bizi nasıl huzursuz bırakabiliyorsun ?o_O

Back