• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ya bu sitede her probleme yorum yapıyorum hasirneşir oldum durduk yere negatif şeyler cekmiimmmo_O

Konuları okuya okuya evlilikten erkeklerden soğuyorum :KK14:

vay benim dertli başım oğlum senle oyun oynardık bu söze gülerdin şimdi ben diyorum vay benim dertli başım vay...şimdi ne yapacam ben

Allahim duy sesimi adam benimle resmen oynamis bu revami bana ben bunu hak edecek ne yaptim

Şu an bütün olumlu duygularımı, düşüncelerimi yitirdim, karanlık böyle. Bir insan bu kadar beceriksiz ve aptal olmasın.

Hayatta bir şeyleri istediğim gibi yapabilmem için, bir şeylerin istediğim gibi sonuçlanması için komple kişiliğimin değiştirilmesi lazım. Bir insanın bu kadar beceriksiz olması...Yaratılırken beceri dağıtımına mı yetişmedim ne oldu. Of.

Acayip mutluyum ayni zamanda fena mutsuzum ikisini bi arada yaşamayi nasil beceriyorum ki :KK43:

nane limon biraz kimyon, halimiz hatrımız şimdi biraz dargınız, gün gelir zaman geçer , cümleler burda biter...

-şimdi ben bu adama hayır dedim de. iki gün sonra pişman olur muyum ki?
-yok yok olmam
-oladabilirim
-yok yok kesin olmam. zaten hayat tarzlarımız farklı. kabul etsem bile yapamayız:KK34:

Back