Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Her şeyi içine atarsın da kendini atacak bir yer bulamazsın. Bilirsin, bilirsin ama kimseye anlatamazsın.. Anlatsan da anlaşılamazsın.. Bu bir heyhat çığlığıdır, duyuramazsın.. Suskun ve dupdurusun, bükülmüş gönlünün beli, doğrulamazsın.. Ne gidişler kahreder ne gelişler mest.... İçinde infilâkî volkanlar titrer, anlatamazsın, ANLATAMAZSIN......

Yoruldum artık bu gelgitlerden,bilinmezliklerden.. Allahım şu hayatımı netliğe kavuştur nolursun...

George R. R. Martin bir ruh hastası bir yazarmış.
Son sezonu izlerken daha net kavrıyorum bunu.
Her kötülük daha da şiddetlenmiş gibi geliyor.

suan kışı düşünüyorum aklımda teriemediğim sıcaktan bunaşmadıgım gunlerden baska bısey gecmıyor yaz bıtsın ıstıyorum artttıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ne diyordu şair; yıkıldı yolunu bekleyen şehir Şimdi gelsende bir , gelmesen de bir

Canım sıkkın. Hayatım birşeyleri beklemekle geçiyor.

münafık kaynanam allah seni bildigi gibi yapsın bana ne diyosan insallah tez zamanda kızlarından cıksın baska bisey demem

Canım Adana dürüm çekti şöyle acı acı yanında da ayran somsoğuuuukkkkk misssssss

İnsanların algıda seçiciliklerine hayranım bu kadar yanlış anlaşılır, yorumlanır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…