• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bok kafali bok kafali bok kafali oooh beee istedigim kadar soyleme ozgurluguuu bunlar benden sana gitsin canim hayir yani al soyledim noldu ben dedim diye bok kafali mi oldun sanki

İyi niyeti gören anlamak, saklamak yerine iyi vurulur buna diyor.

Daha bu sabah yaptigimiz kavgadan sonra kendime dahi itiraf edemedigim pismanligimi haykirdim.
Evet pismanim 10 yil onceki asktan geriye sadece pismanligim kaldi.......

Oje sürsem mi sürmesem mi? Çok üşeniyorum. Üstelik bu sıcakta sürünce baloncuk baloncuk oluyor ki çok sinir!

Spora gitmek istemiyorumm ben eve gidipp yatıp dinlenmek istiyorum
Offff zorla mııı yaa istemiyorum :KK61::KK61::KK61::KK61:

Bu can sıkıntısını, bunalım karamsarlık belirtilerini zorla pozitif düşünmeye çalışarak yenebilir miyim bakalım. Acaba yenmem, gözardı etmem gerekiyor mu o da var, bir sebebi vardır belki.

Doğru bildiklerimin yanlış çıkmasından korkuyorum.
Beni ters köşe yapmayın hayatımdaki insanlar lütfen, yapacaksanız da zararsız ziyansız uzaklaşın benden.

Hayata sıfırdan başlasam şimdi olduğum yerde bulunmazdım. Çok farklı bir hayatım olurdu. Seçimlerim tamamen farklı olurdu. Hiçbir zaman geç değil mi yoksa??

Geberin ya! Hala kontenjanları açıklayamıyorsunuz!
Ülkenin hali b*k gibi! Haberleri izleyince korkudan öldüm bugün ve nerede görev yapacağımı da bilmiyorum. :KK42:
Korkuyorum.
Yine de garip bir şekilde mutluyum. :confused::nazar:

Bir çok şeyi içimden gelmeden yapamıyorum.
Rahat bırakılınca beklediklerini görürler genelde insanlar...
Diğer türlü inada bindirdiğim oluyor.

Insanlarin iki yuzlulugu bir seyleri saklamalari beni deli ediyor. INSAN olan dusundugu seyi o an soyler sorun yasamamak icin. Kimsenin aklindan gecenleri okuma yetenegi yok. Keske herkes yeterince durust ve rahat olsa o zaman cok daha iyi iliskilerimiz olabilirdi.

Beni kimsenin tanimadigi ilk defa gidecegim bir yerde olmak istiyorum suan. En azindan bir 6 ay kadar. Yeni insanlar yeni yerler. Eski sacma sapan anilar olmadan. Durust insanlarla olmak istiyorum. Ben geri amerikaya gitmek istiyorum. Insanlar bana karsi her zaman acik sozlu olsun fesatlik olmasin istiyorum. Gercekten kendi mutlulugum icin bir seyler yapmak huzurlu olmak istiyorum. Ya da ailemle ayni anda oleyim de bitsin bu iskence. Tek basima olemem onlari birakamam onlari diri diri mezara sokamam..

Back
X