Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yüce Rabbim sen ol dersen olur hiçbir şey sana ağır gelmez ilkini kaybettim ya bidahaki gebeliğimde bana hayırlı sağlıklı ikiz evlat nasip etsenHatta biri kız diğeri erkek olabilir

Çok mu şey istedim

Zamanında beni eleştirdiğin şekilde giyim tarzı olan kızlara bakıyorsun madem öylesinden hoşlanıyordun bana neden değiş değiş diye baskı yaptın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. oh beee iyi ki kılığımı kıyafetimi değiştirmemişim . Hadi benim kafamı şişirdin senelerce o kızada aynı şeyleri yapma bari

Bazı şeyleri ya hep ya hiç yapıyorum..
Bazen ya bir duyguyu canımı fazla sıkacak kadar yaşıyorum bazen de duygusuzmuşcasına uzak oluyorum...

Yanimda uyuyorsun ama but un gun calisiyorsun . . Calisirkende goremiyorum yuzunu uyurkende . . Ozluyorum . . Gun icin de de seni Ozluyorum canim kocam . .

Diplomat mi olmaya çalışsam sınavlara hazırlanıp. Ülke ülke diplomat dokunulmazlığı ile gezme şansını denemek varken neyi cekiyorum ben.

Ayrılsam mı ayrılmasam mı? Benim onu sevdiğim kadar o da beni seviyor mu? Ondan ayrılırsam ya onu unutamazsam? Ömür boyu kimseyi sevemezsem nolur? Kafamda deli sorular artık düşünmekten bıktım :///

sevgili migrenim git artık sevilmedin kabul et sevmedim seni istemiyorum hayatımda ne yüzsüz çıktın sen böyle

Ne kadar çok istemiştim.. Ne kadar çok emek vermiştim..
Bugün tam iki sene dolu
Darısı isteyen ve bekleyenlerin başına

İnsanların sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için cidden çırpınıyorum, ama sorunlarını anlatıp anlatıp "ee sen nasılsın" dedikten sonra, kötü olduğumu anlatmaya çabaladığımda "ayy geçer ya, üzüldüm, hmmm" gibi cümlelerle geçiştirip tekrar kendi sorunlarına dönen kişileri arkadaş kategorisinden sayıyor muyuz?

Düşünce musluğunu yanlış yer ve zamanda fazla açıyorum bazen sanki.

yok yok sen beni sevdin migrenim ama ben sevmedim seni onu napıcaz? git artık Allah aşkına gelip durma hayatımı mahvettin

Epik fantezi de oldukça güzel ama ben edebiyatın dibini özledim.
Elimdeki kitap biter bitmez Orwell okumalıyım. ^^

İnsanları önemsemenin düşüklük olduğuna inanmayan, ön yargısı düşük insanları seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…