Yüce Rabbim sen ol dersen olur hiçbir şey sana ağır gelmez ilkini kaybettim ya bidahaki gebeliğimde bana hayırlı sağlıklı ikiz evlat nasip etsenHatta biri kız diğeri erkek olabilir
Zamanında beni eleştirdiğin şekilde giyim tarzı olan kızlara bakıyorsun madem öylesinden hoşlanıyordun bana neden değiş değiş diye baskı yaptın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. oh beee iyi ki kılığımı kıyafetimi değiştirmemişim . Hadi benim kafamı şişirdin senelerce o kızada aynı şeyleri yapma bari
Yanimda uyuyorsun ama but un gun calisiyorsun . . Calisirkende goremiyorum yuzunu uyurkende . . Ozluyorum . . Gun icin de de seni Ozluyorum canim kocam . .
Ayrılsam mı ayrılmasam mı? Benim onu sevdiğim kadar o da beni seviyor mu? Ondan ayrılırsam ya onu unutamazsam? Ömür boyu kimseyi sevemezsem nolur? Kafamda deli sorular artık düşünmekten bıktım :///
İnsanların sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için cidden çırpınıyorum, ama sorunlarını anlatıp anlatıp "ee sen nasılsın" dedikten sonra, kötü olduğumu anlatmaya çabaladığımda "ayy geçer ya, üzüldüm, hmmm" gibi cümlelerle geçiştirip tekrar kendi sorunlarına dönen kişileri arkadaş kategorisinden sayıyor muyuz?