Arafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
Yaşadığımız her şeyi benim kiloma bağlıyor. Kilo verince her şeyin değişeceğini söylüyor. Bu ihtimali değerlendirip kilo vermem gerekirken ben bunu yapamıyorum. Halbuki kilo vermek benim için de iyi bir şey ama ben kilo vermemin bu sıkıntıları geçireceğine inanmıyorum. 114 kiloyum hiç az değil. 93 kilo ile evlendim 124 kilo iken tanışmıştık. Şimdi doğum yaptım 1 yaşında bebişim var. doğuma 127 ile gittim doğumdan sonra 5 haziranda diyete 122 kilo ile başladım. 114 üm şimdi. Zayıflamaya kararlıyım ama bu iki-üç gündür psikolojim o kadar bozuk ki
Hep boşanmak var aklımda, hep.. Onun benimle derdi benim hantallığım, dalgınlığım.. Hiç bir şeye hakim olamayışım ve hiç bir işe yetişemeyişim.. Benim onunla derdim hiçbir zaman evli biri gibi olmaması. Hiçbir şartta bi koca ve bir baba gibi olmadı. Hiçbir zaman hiçbir işte bana yardımcı olmaz. Tamamen kendi için yaşar ve sadece kendini düşünür. Akrep burcu. Malesef ki sadece bana karşı değil ailesine karşı da böyle. Ailesi böyle alıştırmış şimdi onlar da şikayet ediyorlar ama nafile.
Bazen ailesiyle paylaşayım sıkıntımı diyorum o zaman da onun söyleyecekleri gözümü korkutuyor. Ne olursa olsun ailesi ona hak verecektir. En büyük problemlerimizden biri ev işlerini yetiştirememem. Ama o Da bebekle bile ilgilenmiyor. Bebek doğduğundan beri yalvar yakar ilgilenmesi için vakit geçirmesi için uğraşıyorum. Ve o çok inatçı ve bir huyu var. Ben ne istesem ya yapmıyor ya da aksini yapıyor

Ve bu da bana özel bişey değil. ailesine de böyle.
Ama dışarıya, öğrencilerine, arkadaşlarına, komşularına öyle değil. Yani iş ilişkileri kurduğu insanlara karşı çok mülayim. Hayatını onlara endeksli yaşıyor diyebilirim.
velhasılkelam.. ne yapacağımı bilmiyorum
