Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aslında diyorum ki bdv ye geldiğimizde burada alt fonda müzik olsa mesela mor ve ötesinin biiiirrrr deeerrdiiim var artık tutaaamam içimde diyerekten. çünkü ben hep buraya girince istemsiz şekilde bu şarkıyı söylüyor olarak buluyorum kendimi

Sosyal medya arsızlarına sinir oluyorum. Tabutla öz çekim yapıp bunu face koyan insan dışı varlık ve bunu tepkisiz kabul eden beğenen insancıklar...Tam daha fazla midemi bulandıramazsınız derken kadıncağızın ölüm haberini makinalara bağlı yoğun bakım görüntüsü altında veren saygıdan yoksun varlık ve bunu beğenen görünüşte özel hayata saygılı sosyal medya bağımlısı ..... Artık hepiniz midemi bulandırıyorsunuz. Bu mesajı açık açık yüzünüze söylemek isterdim ama her seferinde olduğu gibi üste çıkmanız beni deli ediyor. Eğer işim sosyal medyayı takip etmeyi gerektirmeseydi o kadıncağızın görüntüsünü gördükten sonra bütün hesaplarımı kapatırdım...

BDV de takılmaktan güzin abla'ya terfi edeceğim yakında

ağustos gelmiş ben hala acaba bir damlada olsa yağmur yağarmı diye aklımdan geçiriyorum umutlu olmak lazım diyorlarda abartıyorum sanırım

halden anlamayan, hemen eleştiri yoluna gitmese keşke. herkesin hayatı aynı olmak durumunda değil, zorunda hiç değil.

Ah İstanbul!!!! Vefan yokmuş, eşin de... Senden kaçmak istiyorum, bu kadar bağlanmışken. Bitsin artık, dayanamıyorum.

Şu sınav artık aciklansa da önümüzü gorebilsek

Artık dayanamıyorum.
Nolur günler geçse, istediğim haberi alsam ve buradan defolup gitsem!
En çok istediğim şey: gitmek!
Burası bana göre değil uzun zamandır.
Sabrediyorum ama çok sıkıldım çok.
Üstünü kapatmaya çalışıyorum fakat biliyorum ki derinler pislik dolu.
Hatırlatmasınlar bana bunu! Dayanamıyorum.

neden başıma bunlar geldi?
bunları duymak için ne yaptım? her şeyimi feda ettim, defalarca affettim, kötü ne varsa unuttum. bu mu şimdi karşılığı? hangi mahkemede bana haklılık unvanı verilecek, kim bilecek benim kıymetimi? dünyada ne biçim insanlar var? insanlar nasıl kötü olabiliyorlar? umarım Allah'ın divanında da haksız görülmem. bunca kötü şey başıma gelince kendimden de şüphe ediyorum. kafamın içinde her şey iç içe.Lütfen Allah'ım bana ferahlık ver.

Arafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.

Yaşadığımız her şeyi benim kiloma bağlıyor. Kilo verince her şeyin değişeceğini söylüyor. Bu ihtimali değerlendirip kilo vermem gerekirken ben bunu yapamıyorum. Halbuki kilo vermek benim için de iyi bir şey ama ben kilo vermemin bu sıkıntıları geçireceğine inanmıyorum. 114 kiloyum hiç az değil. 93 kilo ile evlendim 124 kilo iken tanışmıştık. Şimdi doğum yaptım 1 yaşında bebişim var. doğuma 127 ile gittim doğumdan sonra 5 haziranda diyete 122 kilo ile başladım. 114 üm şimdi. Zayıflamaya kararlıyım ama bu iki-üç gündür psikolojim o kadar bozuk ki

Hep boşanmak var aklımda, hep.. Onun benimle derdi benim hantallığım, dalgınlığım.. Hiç bir şeye hakim olamayışım ve hiç bir işe yetişemeyişim.. Benim onunla derdim hiçbir zaman evli biri gibi olmaması. Hiçbir şartta bi koca ve bir baba gibi olmadı. Hiçbir zaman hiçbir işte bana yardımcı olmaz. Tamamen kendi için yaşar ve sadece kendini düşünür. Akrep burcu. Malesef ki sadece bana karşı değil ailesine karşı da böyle. Ailesi böyle alıştırmış şimdi onlar da şikayet ediyorlar ama nafile.

Bazen ailesiyle paylaşayım sıkıntımı diyorum o zaman da onun söyleyecekleri gözümü korkutuyor. Ne olursa olsun ailesi ona hak verecektir. En büyük problemlerimizden biri ev işlerini yetiştirememem. Ama o Da bebekle bile ilgilenmiyor. Bebek doğduğundan beri yalvar yakar ilgilenmesi için vakit geçirmesi için uğraşıyorum. Ve o çok inatçı ve bir huyu var. Ben ne istesem ya yapmıyor ya da aksini yapıyor Ve bu da bana özel bişey değil. ailesine de böyle.

Ama dışarıya, öğrencilerine, arkadaşlarına, komşularına öyle değil. Yani iş ilişkileri kurduğu insanlara karşı çok mülayim. Hayatını onlara endeksli yaşıyor diyebilirim.

velhasılkelam.. ne yapacağımı bilmiyorum

Nolurdu ölüm kolay olsaydı. =(
O zaman da dünyada yaşayacak adam bulmak zorlaşırdı gerçi. Herkes en ufak üzüntüde öldürürdü kendini çünkü.
Ooofffff... Ben böyle şeylere gelemiyorum ama. =( Geç zaman geeççç.

insanların market arabalarını kendi mallarıymış gibi kullanıp bir de apartmanın önüne getirip bırakmalarına sinir oluyorum. senin malın mı o araba? hem apartmanın bahçesini yaptırmaya çalışıyoruz biraz düzenli olun be biraz. biraz temiz olun, konuşmaktan bi haberler zaten bir de bu insanlarla aynı havayı soluyorum ben ya!
nasıl yaşıyorsan yaşa bni ilgilendirmiyor ama ortak alanlarımızda kurallara uymak zorundasın.
o mal oğluna da bir iki çift lafım var ya neyse...
Allahın gerzekleri!
ne düzenden anlarsınız, ne estetikten. pislik götürse etrafı umrunuzda değil. gerizekalılar!

Şu hislerime biraz daha fazla güvenmem lazım.
Üzülecegimi canımın sıkılacagini hissettiğim halde denememem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…