Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

birde kendime geleyim iyi olamıyorum

ne kadar sakin olmaya çalışsamda

ne kadar oluruna bıraksamda

askerimiz bu işin üstünde hakkıyla gelir desemde

tam şurada kalbimin üstünde böyle kocaman bi demir var sanki

yakıyor

fiziksel olarak hisseder mi insan hissediyorum

ALLAH ım nolur vatanımızı hainlerden temizle

ve emin ellerin yönetmesini nasip et

İnsanların 'yalnız kalma isteğini' neden anlamadığını anlamıyorum. Herkes bazen yalnız kalmak istemez mi? Yalnız doğduk, yalnız ölücez, bazen yalnızlığı da yaşamalıyız. Kafa dinlemeliyiz.Bu çok garip bir istek mi!?

Kafamdakileri anlamlandirabilecek miyim birgun ?
bu yol nereye çıkıyor, yoksa benim yolum baska yokuslarim baska mi?

bir an önce çarşamba gelsin de şu söz işi halolsun evleniyor muyum hararet mi geçiyorum belli değil

kalbim tekrardan hayata döndü sanki... kendime bile yeni itiraf ediyorum... öyle korkuyorum ki bu sefer...

Az önce karakoldan çıktım, polis ifademi almak için çağırmıştı. Benim dun gece şikayet ettiğim evde bir tecavüz durumu yaşanmış. Tecavüze uğrayan kız bu sabah karakola gidip şikayetçi olmuş. Beni de ifade almak için çağırdılar, kısa sürdü gerçi. Kız çığlıklarla bağırdığını falan söylemiş ama evdekiler müzik açtıkları için bastırmışlar. Bana da çığlık duyup duymadığımı, bişey gorup görmediğimi falan sordular. Hala titriyorum bu arada ben de sinirden. Söyledim polislerin geldiğini ama bişey yapmadan gittiğini. Yapanları yakalamışlar ama muhtemelen dun polis o eve gitseydi suç üstü yapacaktı. Biraz önce oldu bu olay. Açtığım konuda eve bakmadıkları iyi olmuş, saçma sebepler, sen gidip uyarsaydın falan diyenlere selam olsun.

tatılzamanı gelmek bılmıyor
hayalımde tulumu bulamadım
ıste yogun galıba
devreler yanmak uzere

Adam beni uzdu ve gitti baskasiyla nisanlandi bu bana revami simdi bu kadar basitmi hersey

yarın doğum günüm kimler hatırlıycak acaba
dilim aman boşver desede aklım inşallah hainler hatırlar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…