• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İftarda o kizartmayi yemeseydim midem agrimazdi, hadi kizartmayi yedin, ustune kandil simidi neden yiyorsun? Bu ne bicim diyet? :KK12: kiniyorum seni demlicay :KK20: iyice aştin sinirlarini :KK17: he anam he, ye de geri çik o kilolara aferin :KK11:

Ben bu yuzugu kac kere daha kaybedicem acaba? Bu sefer bulabilecek miyim onu da bilmiyorum bakalim.. Neyi biraz fazla sevsem basina bir sey geliyor, kayboluyor... Kendime nazarim degiyor.

Bu forum için fazla saf ve ahmak kaldıysam demek ki...

Mis gibi yatağımda uyumak uyumak uyumakkk geçiyor.Ama malesef çalışmak zorundayım :( :( :(

cenaze de ne yapılır :( gelicem ALLAHın izniyle ama daha önce hiç cenazeye katılmadım. korkuyorum :(

Allahım nolur haftada sadece 3 gün değil, tüm hafta boyunca home office çalışayım.

AMİNNNNNN! :KK68:

Migren senden nefret ediyorum, lütfen sende benden nefret et ve bir daha gelme :(

Guvenlikteki kizin,ben icerde oldugum halde 3yasindaki oglumu almadigindan ; bana yasattigi durumun aynisini kendi de yasayip,zor durumda kalan anne olmak ne demek, anlamasini isterdim!!!

Bana hareketsizlik yaramıyor, saldım kilo aldım yine..

Ve bu temmuz gerçekten pek yaramadı gibi bana, sıkılıyorum, huysuzlaşma belirtileri gösteriyorum, üstümde rehavet var.

Çok şükür Rabbim..
Verdiğin üzüntülere de, sevinçlere de..
Ders verdiğin için de, mutlu ettiğin için de...
Her şeyin anlamı var, hayırlısı her şeyin...

Back
X